Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

Juliusstraat 6

Juliusstraat 6 5621 GD  Eindhoven

Bijzonderheden

Deze woning heeft Energielabel E

Documenten

Omschrijving

KARAKTERISTIEKE LICHTE JAREN-30 WONING GELEGEN IN EEN VAN DE GEZELLIGSTE STRAATJES IN DE WIJK GROENEWOUD. WONING MET ORIGINELE DETAILS. DEZE WONING IS ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD.
GELEGEN OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM EN STRIJP-S. IN DE DIRECTE OMGEVING ZIJN ALLE VOORZIENINGEN AANWEZIG, ZOALS WINKELS, SCHOLEN, SPORTFACILITEITEN. OOK HET PHILIPS DE JONGH WANDELPARK, DE TU/E, FONTYS HOGESCHOLEN, CENTRAAL-STATION, WINKELCENTRUM WOENSEL-XL LIGGEN OP KORTE AFSTAND.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie G, nummer 4232.
- Perceel oppervlakte 164 m².
- Woonoppervlakte ca. 96 m².
- Externe bergruimte ca. 7 m².
- Inhoud ca. 308 m3.
- Gelegen op korte afstand van scholen, winkels, sport- en groenvoorzieningen, stadscentrum en Strijp-S.
- Het woonhuis beschikt over 4 slaapkamers.
- De achterzijde is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing en de voorzijde is gedeeltelijk voorzien van voorzetramen.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- Voorzien van een c.v.-combiketel (bouwjaar 2007).
- Deze woning beschikt over energielabel E.
- Authentieke elementen aanwezig, zoals de kozijnen aan de voorzijde en een terrazzovloer in de gang en keuken. Deuren aan de binnenzijde grotendeels vervangen door paneeldeuren.
- Dakkapel geplaatst in 2012, waardoor er een ruime 4de slaapkamer is ontstaan.
- Nokvorsten, schoorsteendeksel en kappen aan de zijkant van de schoorsteen vernieuwd in 2018.
- Met mogelijkheid tot uitbouw aan de achterzijde van de woning.
- Bouwjaar ca. 1935.
- Aanvaarding in overleg.

BEGANE GROND:
Overdekte entree, naar vestibule met terrazzovloer.
Hal, met terrazzovloer. In de hal bevinden zich het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft men toegang tot de keuken en de woonkamer.
Meterkast, vernieuwd en voorzien van 3 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Vernieuwd betegeld toilet, voorzien van een wandcloset.
Doorzon woonkamer, met massief eikenhouten vloer. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de achtertuin.
Dichte vernieuwde keuken, met terrazzovloer, voorzien van een witte hoogglans kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. Voorzien van een koelkast, een 5-pits gasfornuis en rvs schouwafzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer. Deze slaapkamer is voorzien van een nieuw kozijn met dubbel (HR++) glas. Vanuit deze slaapkamer heeft men toegang tot de badkamer.
Badkamer, geheel betegeld en voorzien van een wastafel, een douchehoek met thermostaatkraan, een ligbad met thermostaatkraan, een designradiator en een wandcloset. De badkamer is voorzien van enkel glas.
Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde, met laminaatvloer en enkele beglazing. Deze kamer is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met laminaatvloer en enkele beglazing.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap (2012), met laminaatvloer. Hier bevindt zich de opstelling van de c.v. combiketel (bouwjaar 2007)
Ruime slaapkamer 4, met laminaatvloer. Deze kamer is voorzien van een aansluiting warm en koud water en volop bergruimte achter de knieschotten. Tevens voorzien van een dakkapel met HR++ glas, dakvenster en een slaapvide.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, gelegen op het zuidwesten en ca. 18 meter diep met terras, houten schuttingen en groene erfafscheiding en met houten poort naar achterom. In de tuin staat een houten berging en achter in de tuin staat een stenen berging met overkapping (het dak vernieuwd in 2012), met betonvloer, metselwerk wanden en houten plafond. Voorzien van elektra. De ruime tuin biedt veel ruimte om gezellige hoekjes te creëren.

Contact opnemen

In de buurt

Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Logies Luchthaven Metro Museum Park
Parkeerplaats Restaurant School Sportclub Supermarkt
Tankstation Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum
Ziekenhuis

Route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom

Vraag een bezichtiging aan

Vraag een bezichtiging aan:

Vergelijkbare woningen

Bel direct