Bedrijfsonroerendgoed - Koop & Verkoop

AB Makelaars is onder gespecialiseerd in de koop- en aankoop van bedrijfsonroerendgoed! Ons hoog opgeleid verkoopteam beschikt over de meest moderne middelen en apparatuur om onze klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.Door onze efficiente werkwijze hebben we een voortdurend inzicht in wat er zich in de markt afspeelt.

Aankoop

AB Bedrijfsmakelaars is onder andere gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten. Continu zijn we op zoek naar de de beste locaties en objecten voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken zodoende over een uitgebreide kennis van het aanbod en interessante objecten.

AB Bedrijfsmakelaars begeleidt u tijdens het gehele aankoopproces; van oriëntatie, taxatie tot eigendomsoverdracht. Bekijk hier ons aanbod of laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Verkoop

AB Bedrijfsmakelaars is reeds jaren dè partner als het gaat om verkoop van uw bedrijfsonroerendgoed. Al onze objecten worden gepresenteerd op de Funda in Business-site. Daarnaast maken we gebruik van het geavanceerde NVM-uitwisselingssysteem en een uitgebreid netwerk van relaties.

Wilt u eens vrijblijvend verder praten en zelf kennis maken met de uitgebreide begeleding die AB Bedrijfsmakelaars u kan bieden, neem dan gerust contact met ons op.