AB Koopwoningruil

AB Koopwoningruil: de meerderheid van de huidige verkopers zijn óók de toekomstige kopers

‘De tijden zijn veranderd en de nieuwe situatie biedt ook de nodige kansen: de meerderheid van de huidige verkopers zijn óók de toekomstige kopers. Simpelweg omdat men in eerste instantie de woning wenst te verkopen, voordat de stap tot aankoop van een nieuwe woning wordt gemaakt. Zo heeft u misschien ook al een woningtype in een bepaalde omgeving, of zelfs een specifieke woning, op het oog. Alleen moet uw huidige woning eerst verkocht worden.

Koopwoningruil

Ondanks dat u misschien wenst uw huidige woning eerst te verkopen, krijgen wij graag nu alvast inzicht in uw wensen en eisen voor een nieuwe woning. Dit ‘wensen & eisen pakket’ brengen wij vervolgens bij al onze opdrachtgevers in kaart om te zoeken naar mogelijke overeenkomsten. Vervolgens kunnen wij uw wensen binnen onze portefeuille mixen met anderen om te bekijken of er een match plaats kan vinden!

Om een goede afweging te kunnen maken van de mogelijkheden, verzoeken wij u om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om het formulier in te vullen!