Achelstraat 14, 5628 PL, Eindhoven

Omschrijving

RUIME TUSSENWONING GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK “DE TEMPEL”, VOORZIEN VAN 5 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET NOORDEN MET ACHTEROM.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ HET ‘HENRI DUNANT’ PARK, HET STEDELIJK COLLEGE, BASISSCHOOL DE TEMPEL, SPORTHAL DE TEMPEL, WINKELCENTUM OUVERTURE MET DIVERSE VOORZIENINGEN EN NABIJ AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2619.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 147 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 130 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 375 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, m.u.v. de voordeur en het raam in de badkamer.
- De woning is voorzien van spouwmuurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Nefit/2006).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel D.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte en uitgebouwde entree.
Hal, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van een garderoberuimte en de meterkast, welke is voorzien van 7 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een wandcloset.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond.
Open keuken, voorzien van een kunststof keukeninrichting in houtmotief en met kunststof aanrechtblad met een rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in 2 blokken en voorzien van een afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. De overloop is bereikbaar middels een open trap vanuit de woonkamer en geeft toegang tot een inbouwkast, 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van 1 inbouwkasten.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van 2 inbouwkasten.
Badkamer, geheel betegeld en met spuitwerk plafond. Voorzien van een wastafel, een douchehoek met thermostaatkraan, een tweede toilet, designradiator en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels vaste trap, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en zachtboard plafond. Hier bevindt zich de opstelling c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2006).
Slaapkamer 4, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en zachtboard plafond.
Slaapkamer 5, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en zachtboard plafond. Voorzien van een wastafel op tegelplateau.

TUIN:
Aangelegde voortuin, geheel bestraat.
Aangelegde achtertuin, met terras, houten en groene erfafscheidingen en een houten poort naar achterom. Achterin de tuin staat een stenen berging. Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
130 m2
Plot
147 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen