Bloklaan 16, 5624 GC, Eindhoven

Omschrijving

HOEKWONING, GELEGEN AAN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE WIJK ‘PRINSJEJAGT’, MET DOORZONWOONKAMER, 3 SLAAPKAMERS EN DIEPE ACHTERTUIN VAN CA. 10 MTR. DIEP GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN.
DE WONING IS ZEER CENTRAAL GELEGEN, OP KORTE AFSTAND BEVINDEN ZICH ONDER MEER WINKELCENTRUM WOENSEL-XL, SCHOLEN (BASISSCHOOL EN VOORTGEZET ONDERWIJS), EEN SUPERMARKT, SPORTACCOMODATIES (ZWEMBAD, TENNIS, KARTBAAN ETC.) EN HET OPENBAAR VERVOER. DE AANSLUITING OP HET SNELWEGENNET (A2,N2,A50 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie P, nummer 3215.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 182 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 87 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 325 m3.
- Deze woning is gebouwd in ca. 1968.
- De woning is voorzien van spouwmuurisolatie en hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van een c.v. combiketel (Vaillant/2004).
- Deze woning heeft een Energielabel F.
- Aanvaarding per direct.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met een laminaatvloer, houten lambrisering en granol wanden en schuurwerk plafond. Met kelderkast gelegen onder de trap met daarin de meterkast, welke is voorzien van 3 lichtgroepen.
Toilet, deels betegeld en met houten schrootjes plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en plafond. Met inbouwkast en vanuit de woonkamer middels openslaande tuindeuren toegang tot de tuin.
Dichte keuken, met vinylvloer, deels betegelde wanden en deels zijn de wanden voorzien van een houten lambrisering en met witte houten schrootjes plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad met spoelbak. De keuken is verder voorzien van de aansluiting voor de wasmachine. Ook vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, houten lambrisering en granol wanden en schuurwerk plafond. Op de overloop bevindt zich een inbouwkast.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is ook voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en de aansluiting voor een wastafel.
Badkamer, deels betegeld en met houten schrootjes plafond, voorzien van een vaste wastafel en een douchehoek.

2E VERDIEPING:
Bereikbaar via vlizotrap, met de opstelling van de c.v. combiketel (Vaillant/2004).

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met houten schuttingen en een houten poort naar het zijpad. Verder is de tuin voorzien van plantenborders en een buitenkraantje. Tevens staat achterin de tuin een stenen berging, met betontegels, metselwerk wanden en houten dakplaten plafond, voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
87 m2
Plot
182 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel F
Bezichtiging aanvragen