Enzerink 33, 5655 EG, Eindhoven

Omschrijving

ROYALE HOEKWONING, MET OPEN KEUKEN, BADKAMER EN 4 SLAAPKAMERS, GELEGEN IN DE WOONWIJK ‘HANEVOET’, IDEAAL VOOR MEDEWERKERS VAN ASML, DE HIGH TECH CAMPUS OF HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM.
DEZE WONING IS GELEGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN WINKELCENTRUM ‘KASTELENPLEIN’, SCHOLEN EN GOEDE AANSLUITINGEN OP UITVALSWEGEN RICHTING CENTRUM, SNELWEG A2/A67, RANDWEG N2 EN DE GEMEENTE VELDHOVEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Gestel, sectie B, nummer 3333.
- Perceel oppervlakte 160 m².
- Woonoppervlakte ca. 128 m².
- Externe bergruimte ca. 6 m².
- Inhoud ca. 380 m3.
- Het woonhuis beschikt over 4 slaapkamers.
- Voorzien van een c.v.-combiketel (Intergas).
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Deze woning beschikt over een energielabel D.
- Bouwjaar ca. 1975.
- Aanvaarding per direct.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en/ of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro) met een maximum van € 90.000, - (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met tegelvloer, spuitwerk wanden en plafond.
Meterkast, voorzien van 6 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet, deels betegeld en met spuitwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
L-vormige woonkamer, met betonvloer, behangen en behangklare wanden en spuitwerk plafond. Vanuit de woonkamer toegang tot de eerste verdieping middels een dichte trap. Onder de trap bevindt zich een voorraadkast.
Open keuken, met betonvloer, deels betegelde wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting, met rvs aanrechtblad met spoelbak en een 4-pits gaskookplaat. Vanuit de keuken toegang tot een portaal, welke weer toegang biedt tot de tuin.
Portaal, met betonvloer, metselwerk wanden en hardboard plafond.
Aangebouwde stenen berging, met betonvloer, metselwerk wanden en hardboard plafond. Voorzien van elektra en bereikbaar vanuit de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met zeil op de vloer, spuitwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met zeil op de vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met zeil op de vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met zeil op de vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Badkamer, geheel betegeld en met spuitwerk plafond, voorzien van een douchehoek, een wastafel en tweede toilet.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels open trap, met betonvloer, spuitwerk wanden en hardboard platen plafond. Met zolderberging en c.v. ruimte.
C.V.-ruimte, hier bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Intergas) en de unit van de mechanische ventilatie.
Slaapkamer 4, met betonvloer, houten delen muurbekleding, behangen wanden en hardboard platen plafond. Voorzien van een vaste wastafel en een dakvenster.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, houten erfafscheiding en middels houten poort toegang tot het zijpad.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
128 m2
Plot
160 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen