Generaal Bentinckstraat 13, 5623 GV, Eindhoven

Omschrijving

DEZE WONING NEEMT DEEL AAN DE NVM OPEN HUIZEN DAG OP ZATERDAG 1 APRIL 2023. VAN 11.00 TOT 15.00 uur BENT U VAN HARTE WELKOM DEZE WONING TE BEZICHTIGEN.

DEZE RUIME HOEKWONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE STRAAT IN DE GENERALENBUURT. DE WONING IS VOORZIEN VAN 4 SLAAPKAMERS, EEN VRIJSTAANDE STENEN BERGING EN EEN ACHTERTUIN VAN CA.13 METER DIEP GELEGEN OP HET WESTEN.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ EEN BASISSCHOOL, KINDEROPVANG, SPEELTUIN EN SPORTACCOMMODATIES, HET CATHARINAZIEKENHUIS, WINKELCENTRUM WOENSEL-XL EN UITVALSWEGEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie L, nummer 3105.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 145 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 87 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 340 m3.
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- De woning is voorzien van een c.v. combiketel (Vaillant/2012).
- Gelegen nabij scholen, spel- en sportaccommodaties, Catharinaziekenhuis, Winkelcentrum Woensel-XL en uitvalswegen.
- Deze woning heeft een Energielabel C.
- Bouwjaar ca. 1968.
- Aanvaarding per direct.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met vloerbedekking, kurken lambrisering en behangen wanden en schuurwerk plafond. Onder de trap bevindt zich een kelderkast (peil -/- 40 cm.) waarin de meterkast is geplaatst. Deze is voorzien van 3 lichtgroepen.
Toilet, met tegelvloer, schuurwerk wanden en plafond, voorzien van een closet met een hooghangend reservoir en een radiator.
Doorzon woonkamer, met parketvloer, behangen wanden en met schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer middels een deur toegang tot de tuin.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad met rvs spoelbak. In de keuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. Ook vanuit de keuken toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, kurken lambrisering en behangen wanden en gipsplaten plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en zachtboard plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en zachtboard plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en zachtboard plafond. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en houten schrootjes plafond.
Inpandige badkamer, geheel betegeld en voorzien van een vaste wastafel en een douchehoek met thermostaatkraan.

2E VERDIEPING:
Vliering, bereikbaar middels een vlizotrap, hier bevindt zich de opstelling van de gas c.v. combiketel (Vaillant/2012).

TUIN:
Aangelegde achtertuin, voorzien van een terras, gemetselde schutting en een groene hagen erfafscheiding en een houten poort naar achterom. Achterin de tuin staat een stenen berging met een betonvloer, metselwerk wanden en houten delen plafond. Tevens voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
87 m2
Plot
145 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen