Halvemaanstraat 74, 5651 BP, Eindhoven

Omschrijving

DEZE TUSSENWONING IS GELEGEN IN HET STADSDEEL ‘STRIJP’ IN HET ‘DRENTS DORP’, OP TOPLOCATIE NABIJ STIJP-R EN STRIJP-S, HET PHILIPS DE JONGPARK, HET PHILIPS VAN LENNEPPARK, EEN BASISSCHOOL, HET NIEUWE URBAN SPORTPARK EN UITVALSWEGEN.
DEZE KARAKTERVOLLE JAREN-20 WONING IS AAN DE BUITENZIJDE IN OORSPRONKELIJKE STIJL TERUGGEBRACHT WAARDOOR DEZE WONING DE UITSTRALING KRIJGT VAN WELEER.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2215.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 151 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².
- Overige inpandige ruimte bedraagt ca. 10 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 15 m².
- De inhoud van de woning is ca. 395 m3.
- De woning ligt naaste een café waarvan enige overlast kan worden ervaren.
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk AWB, bouwjaar 2008).
- De woning ligt vlak bij het industrieel erfgoed Strijp-S en Strijp-R.
- Gelegen op korte afstand van scholen, winkels, openbare- , sport- en groenvoorzieningen, Strijp-R en Strijp-S.
- Bouwjaar ca. 1928.
- Deze woning heeft energielabel C.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met tegelvloer, deels granol op de wanden en deels zijn de wanden voorzien van een lambrisering en met gipsplaten plafond. Meterkast, met 8 lichtgroepen, 1 fornuisgroep en 2 aardlekschakelaars.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer, granol wanden en gipsplaten plafond met balken.
Keuken, met laminaatvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een antraciet kunststof keukeninrichting met een kunststof aanrechtblad en 1½ rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een oven, 5 pits gaskookplaat en rvs schouwafzuigkap. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de kelderkast onder de trap en het portaal.
Portaal, met tegelvloer, betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Hier bevind zich de opstelling van de cv-combiketel (merk AWB/2008). Vanuit het portaal heeft men toegang tot de tuin.
Vernieuwd toilet, met tegelvloer, deels betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wandcloset. Het toilet bevindt zich achter in de woning.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met laminaatvloer, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond. Op de overloop bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en middels een deur heeft men toegang tot het platte dak.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Ruime slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde, met laminaatvloer, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Vernieuwde badkamer, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel en een douchehoek met thermostaatkraan.

2E VERDIEPING:
Zolderverdieping, bereikbaar middels vlizotrap vanuit de overloop.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, volledig bestraat, met houten schuttingen en een stenen berging met houten terrasoverkapping met elektra. Vanuit de berging toegang tot het achterpad.
Berging, met betontegel vloer, metselwerk wanden en een mastieken dak. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
90 m2
Plot
158 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
3
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen