Henegouwenlaan 27, 5628 WK, Eindhoven

Omschrijving

RUIME TUSSENWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET WESTEN EN MET EIGEN ACHTEROM. DE WONING LIGT IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’, STADSDEEL WOENSEL NOORD.
DE WONING IS GELEGEN NABIJ HET STEDELIJK COLLEGE, SPORTHAL DE TEMPEL, EEN HUISARTSENPRAKTIJK, DIVERSE WINKELS AAN HET BELGIEPLEIN, HET HENRI- DUNANTPARK, OP FIETSAFSTAND VAN WINKELCENTRUM WOENSEL-XL, HET MEUBELPLEIN EKKERSRIJT EN NABIJ DIVERSE UITVALSWEGEN (A2, N2, A50).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2526.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 175 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 132 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 8 m².
- De inhoud van de woning is ca. 410 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2011).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel C.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Meterkast, voorzien van 5 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Woonkamer, met laminaatvloer in tegelmotief, schuurwerk wanden en plafond. Deze doorzon woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar middels een deur.
Dichte keuken, met laminaatvloer in tegelmotief, deels betegelde wanden en een schuurwerk plafond. Voorzien van een rood geschilderde kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad en rvs spoelbak. Verder voorzien van een 5 pits gaskookplaat, een rvs schouwafzuigkap, een elektrische oven en de aansluiting voor de wasmachine en vaatwasser. Onder de trapopgang, maar vanuit de keuken bereikbaar, bevindt zich een kelderkast, peil -/- 40 cm. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar middels een deur.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap en geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Met laminaatvloer, schuurwerk wanden en gipsplaten plafond. De overloop is voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond.
Badkamer, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel en douchehoek.

2E VERDIEPING:
Zolderruimte, bereikbaar middels een open trap, met laminaatvloer, behangklare wanden en dakplaten plafond. Voorzien van 2 kleine dakvensters en 1 Velux dakraam. In deze ruimte bevindt zich ook de opstelling van de c.v. combi-ketel (Nefit, 2011) en de aansluiting voor de wasapparatuur. Met de mogelijkheid om een slaapkamer te realiseren.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met houten en schuttingen en een overdekte achterom. Achter in de tuin is een berging geplaatst, met betonnen vloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
132 m2
Plot
175 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen