Kreugelstraat 22, 5616 SG, Eindhoven

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN WE MOMENTEEL HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST IN THIS HOUSE WE HAVE NO POSSIBILITY FOR MAKING APPOINTMENTS FOR VIEWINGS.

TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS, DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET NOORDWESTEN, MET BERGING EN ACHTEROM.
DE WONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE STRAAT IN HET STADSDEEL ‘STRIJP’ IN DE WIJK ’T SCHOOT, OP TOPLOCATIE NABIJ STIJP-R EN STRIJP-S, OPENBARE- EN GROENVOORZIENINGEN, SCHOLEN, WINKELS EN UITVALSWEGEN. HET STADSCENTRUM LIGT OP 10 MINUTEN FIETSAFSTAND.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Strijp, sectie C, nummer 5168 gedeeltelijk.
- De perceel oppervlakte bedraagt ongeveer 180 m², het perceel wordt nog ingemeten door het Kadaster.
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 99 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 8 m².
- De inhoud van de woning is ca. 370 m3.
- De woning is op de begane grond voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Intergas/2020).
- Bouwjaar ca. 1925.
- Deze woning heeft energielabel E.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met vloerbedekking, granol wanden en schuurwerk plafond. De meterkast is voorzien van 4 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar. Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Doorzon woonkamer, met houten vloer met beplating, behangen wanden en schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en houten schrootjes plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. De keuken is voorzien van de wasmachineaansluiting en vanuit de keuken toegang tot de kelderkast, peil -/- 40 en een portaal.
Portaal, met tegelvloer, betegelde wanden en schuurwerk plafond, vanuit het portaal toegang tot de achtertuin en het toilet. In het portaal bevindt zich de opstelling van de c.v. combiketel (Intergas/2020).
Toilet, betegeld en met houten schrootjes plafond met inbouwspots. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.

1E VERDIEPING:
Overloop, met vloerbedekking, granol wanden en schuurwerk plafond. De overloop is bereikbaar middels een dichte trap en geeft toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer.
Alle 4 de slaapkamers, hebben een houten vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Twee slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast.
Badkamer, betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel en een douchehoek.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, houten en betonnen schuttingen en een houten poort naar achterom.
Vrijstaande berging, met betonvloer, metselwerk wanden en dakpannen dak. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
99 m2
Plot
180 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel E
Bezichtiging aanvragen