Ruurlostraat 5, 5651 EC, Eindhoven

Omschrijving

DEZE TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN DIEPE ACHTERTUIN IS GELEGEN IN HET STADSDEEL ‘STRIJP’ IN HET ‘DRENTS DORP’, OP TOPLOCATIE NABIJ STIJP-R EN STRIJP-S, HET PHILIPS DE JONGPARK, HET PHILIPS VAN LENNEPPARK, EEN BASISSCHOOL, HET NIEUWE URBAN SPORTPARK EN UITVALSWEGEN.
DEZE IN 2008 GERENOVEERDE KARAKTERVOLLE JAREN-20 WONING IS AAN DE BUITENZIJDE IN OORSPRONKELIJKE STIJL TERUGGEBRACHT WAARDOOR DEZE WONING DE UITSTRALING KRIJGT VAN WELEER.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Strijp, sectie C, nummer 5309.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 155 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 113 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 19 m².
- De inhoud van de woning is ca. 410 m3.
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas.
- De woning is nagenoeg geheel voorzien van dakisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk AWB, bouwjaar 2008).
- De woning ligt vlakbij het industrieel erfgoed Strijp-S en Strijp-R.
- De woning is voorzien van 4 slaapkamers.
- Gelegen op korte afstand van scholen, winkels, openbare- , sport- en groenvoorzieningen.
- Bouwjaar ca. 1928.
- Deze woning heeft energielabel D.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met tegelvloer, deels spachtelputz wanden en deels zijn de wanden voorzien van een houten lambrisering en met schuurwerk plafond. Vernieuwde meterkast, met 6 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Doorzon woonkamer, met tegelvloer, deels spachtelputz wanden en deels houten schrootjes wanden en sierbalken plafond. De woonkamer is voorzien van een schouw en twee inbouwkasten.
Keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een kunststof keukeninrichting met houten deurtjes en een kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de kelderkast onder de trap.
Tussenportaal, met tegelvloer, betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Hier bevind zich de opstelling van de cv-combiketel (merk AWB/2008) en toegang tot het toilet.
Toilet, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Vanuit het tussenportaal toegang tot de bijkeuken/tuinkamer. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer, spachtelputz wanden en plafond. Grenzend aan de bijkeuken ligt een badkamer. Tevens heeft men vanuit deze ruimte toegang tot de tuin.
Badkamer, geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchehoek, wastafel en een duobloc toilet.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, met spachtelputz wanden en gipsplaten plafond. Vanuit deze kamer toegang tot de vliering middels een luik.
Badkamer 2, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel en een douchehoek.

TUIN:
Aangelegde achtertuin, volledig bestraat met grindtegels, met houten en gemetselde schuttingen en een stenen berging.
Berging, met betontegel vloer, betonplaten wanden en een golfplaten dak. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
113 m2
Plot
155 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen