Tempellaan 7, 5628 ZP, Eindhoven

Omschrijving

DEZE RUIME TUSSENWONING LIGT IN DE GEWILDE WOONWIJK “DE TEMPEL” EN IS VOORZIEN VAN 5 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN MET ACHTEROM.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ HET ‘HENRI DUNANT’ PARK, HET STEDELIJK COLLEGE, BASISSCHOOL DE TEMPEL, SPORTHAL DE TEMPEL, WINKELCENTUM OUVERTURE MET DIVERSE VOORZIENINGEN EN NABIJ AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2762.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 139 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 130 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 375 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Vaillant/2003).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel D.
- Deze woning beschikt over 6 zonnepanelen.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met laminaatvloer in tegelmotief, schuurwerk wanden en plafond. In de hal bevindt zich de meterkast welke is voorzien van 5 lichtgroepen, 1 PV-groep en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal, toegang tot een tussenportaal met de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit het tussenportaal toegang tot de woonkamer.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer in tegelmotief, spuitwerk wandafwerking en schuurwerk plafond.
Open keuken, met laminaatvloer in tegelmotief, betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in twee blokken en voorzien van een 4-pits gaskookplaat en schouwafzuigkap. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, met vinylvloer, spachtelputz wandafwerking en schuurwerk plafond. De overloop is bereikbaar middels een open trap en geeft toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vinylvloer, schuurwerk wanden en met schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vinylvloer, schuurwerk wanden en met schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van 2 inbouwkasten.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vinylvloer, schuurwerk wanden en met schuurwerk plafond.
Badkamer, met tegelvloer en voorzien van een wastafel, een douchecabine met thermostaatkraan, een closet met laaghangend reservoir en de aansluiting voor de wasapparatuur.

2E VERDIEPING:
Overloop, met vloerbedekking, behangen wanden en zachtboard plafond. De overloop is bereikbaar middels een open trap en geeft toegang tot 2 slaapkamers en de cv-ruimte.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, structuurverf wanden en met zachtboard plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangklare wanden en met zachtboard plafond. Deze slaapkamer is voorzien van wastafelmeubel op tegelplateau.
C.V.-ruimte, met de opstelling van de c.v. combiketel (Vaillant/2003), de unit voor de mechanische ventilatie en de omvormer voor de zonnepanelen.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, voorzien van een houten schutting en een groene haag en met houten poort naar achterom. In de tuin staat een stenen berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten dak. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
130 m2
Plot
139 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen