de Kreijenbeek 209, 5553 BE, Valkenswaard

Omschrijving

RUIME EINDWONING MET EEN DOORZON WOONKAMER, OPEN KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS EN ACHTERTUIN VAN CA. 10 MTR. DIEP EN GELEGEN OP HET WESTEN. DE WONING IS RUSTIG GELEGEN AAN EEN GROEN PLANTSOEN.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ WINKELS, OPENBARE VOORZIENINGEN, SPORTCLUBS, GROENVOORZIENINGEN ZOALS HET ‘PHILIPS DE JONG WANDELPARK’, DE VISVIJVERS EN NABIJ UITVALSWEGEN ZOALS DE N69 RICHTING EINDHOVEN EN DE N396 RICHTING LEENDE.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- Deze woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Valkenswaard, sectie B, nummer 4383.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 198 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 120 m².
- De inhoud van de woning is ca. 350 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Verwarming en warm water door c.v.- combiketel (HR ketel AWB, bouwjaar 2009).
- De woning is voorzien van energielabel C.
- Deze woning is gebouwd in 1971.
- Aanvaarding per direct mogelijk.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met betonvloer, spuitwerk wanden en schuurwerk plafond.
Meterkast, voorzien van 6 groepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet, met vinylvloer, betegelde wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Middels de grote raampartijen geniet de woonkamer veel natuurlijke lichtinval. De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer.
Open keuken, met betonvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met een rvs aanrechtblad en spoelgedeelte. De keuken is geplaatst in 2 blokken en voorzien van een afzuigkap. Vanuit de keuken heeft men middels een deur toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels open trap, met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 1, aan de achterzijde gelegen, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 2, aan de achterzijde gelegen, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van twee inbouwkasten.
Slaapkamer 3, aan de voorzijde gelegen, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Badkamer, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een vaste wastafel, een douchehoek met thermostaatkraan, een closet met laaghangend reservoir en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een open trap. Met betonvloer en zachtboard plafond.
C.V.ruimte, hier bevindt zich de opstelling van de gas c.v. combiketel (AWB/ bouwjaar 2009).
Berging.
Slaapkamer 4, met betonvloer, behangklare wanden en zachtboard plafond.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, houten en betonplaten schuttingen, houten poort naar het achterpad en achter in de tuin een berging. De berging met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond, is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
120 m2
Plot
198 m2
Type
Eindwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen