Adriaansdreef 20, 5503 EB, Veldhoven

Omschrijving

TUSSENWONING, GELEGEN IN DE GEWILDE WOONOMGEVING MEERVELDHOVEN IN DE ‘KABOUTERWIJK’. DE WONING BESTAAT UIT EEN WOONKAMER, DICHTE KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS EN BADKAMER. DE ACHTERTUIN VAN CA.17 METER DIEP IS GELEGEN OP HET OOSTEN EN VOORZIEN VAN EEN BERGING EN EEN ACHTEROM.

DEZE WONING LIGT OP KORTE AFSTAND VAN HET CITY-CENTRUM MET EEN DIVERS WINKELAANBOD, DE BIBLIOTHEEK, HET GEMEENTEHUIS, THEATER ‘DE SCHALM’, MUZIEKSCHOOL ‘ART4U’ EN DIVERSE SPORTACCOMODATIES. DE SNELWEGEN A2 /N2/ A67, ASML, DE HIGH TECH CAMPUS EN HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM ZIJN OOK OP KORTE AFSTAND BEREIKBAAR.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie D, nummer 4714.
- Perceel oppervlakte 170 m².
- Woonoppervlakte ca. 75 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 25 m².
- Externe buitenruimte ca. 10 m².
- Inhoud ca. 325 m3.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, winkels, sportvoorzieningen, het MMC, ASML en uitvalswegen.
- Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers.
- Met de mogelijkheid tot plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping waar het creëren van een 4e slaapkamer mogelijk is.
- De woning is voorzien van een c.v. combiketel (Intergas/2021).
- Deze woning beschikt over een energielabel D.
- Bouwjaar ca. 1956.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:

Overdekte entree.
Hal, met tegelvloer, schuurwerk wanden en houten schrootjes plafond. In de hal bevindt zich de meterkast voorzien van 2 lichtgroepen en een kelderkast onder de trapopgang, peil -/- 60 cm.
Toilet, met tegelvloer en deels betegelde wanden en wit geschilderde houten schrootjes plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met vloerbedekking, behangen wanden en met schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer heeft men middels een deur toegang tot de tuin.
Dichte keuken, zonder keukeninrichting, met ruwe betonvloer. Ook vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap en geeft toegang tot de
3 slaapkamers en de badkamer. Met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde van de woning, met vinyl vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 2 inbouwkasten.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Badkamer, deels betegeld en voorzien van een vaste wastafel en douchehoek.

2E VERDIEPING:
Bergzolder, bereikbaar middels een vlizotrap. Voorzien van de opstelling
c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2021) en een Velux dakraam. Met de mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap waardoor hier een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden.

TUIN
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, achtertuin van ca.17 meter diep, voorzien van een terras, houten erfafscheiding en een houten poort naar het achterpad. In de tuin staat een stenen berging met betonvloer, metselwerk wanden en betonnen dakplaten.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
75 m2
Plot
170 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen