Christiaansdreef 1, 5503 EJ, Veldhoven

Omschrijving

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING MEERVELDHOVEN IN DE GROENE “KABOUTERWIJK”, GELEGEN HOEKWONING MET ACHTERTUIN VAN CA. 10 METER DIEP MET GARAGE/BERGING, ZIJTUIN EN EIGEN ACHTEROM.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ HET CITY CENTRUM MET O.A. RUIM AANBOD VAN WINKELS, THEATER DE SCHALM, DE BIBLIOTHEEK EN ZWEMBAD, NABIJ SCHOLEN, SPORTACCOMODATIES EN UITVALSWEGEN. AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50, A67 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie D, nummer 4744.
- Perceel oppervlakte 266 m².
- Woonoppervlakte ca. 71 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 14 m².
- Externe bergruimte ca. 15 m².
- Inhoud ca. 325 m3.
- Het woonhuis beschikt over 2 slaapkamers.
- In de woning is geen c.v. installatie aanwezig. De woning is enkel voorzien van een aansluiting voor een gaskachel in de woonkamer en een gaskachel in een slaapkamer.
- Deze woning beschikt over een energielabel G.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, winkels, openbaar vervoer, sportvoorzieningen en groenvoorzieningen.
- Bouwjaar ca. 1958.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met vloerbedekking, behangen wanden en gipsplaten plafond. In de hal bevindt zich een garderoberuimte en een meterkast voorzien van 3 elektriciteitsgroepen.
L-vormige woonkamer, met vloerbedekking, schoonmetselwerk en behangen wanden en gipsplaten plafond. In de woonkamer bevindt zich een vlizotrap met toegang tot de bergzolder. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de tuin.
Dichte keuken, met tapijttegels op de vloer, behangen wanden en houtcementplaten plafond. Voorzien van een eenvoudige kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad en spoelbak. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde. Met vloerbedekking, behangen wanden en gipsplaten plafond. In deze slaapkamer bevindt zich een tweedeurs inbouwkast en een gaskachel.
Slaapkamer 2, gelegen aan de zijkant van de woning, met vloerbedekking, behangen wanden en gipsplaten plafond.
Kamer/berging, bereikbaar vanuit slaapkamer 2 en geplaatst in de aanbouw.
Badkamer, met vloerbedekking, behangen wanden en met gipsplaten plafond. Voorzien van een vaste wastafel, douchehoek en toilet.

TUIN:
Aangelegde voor- en zijtuin.
Aangelegde achtertuin, ca. 10 meter diep, voorzien van terras en groene hagen en een houten schutting als erfafscheiding en dubbele houten poort met toegang tot de straat. Houten garage/berging, met betontegels, houten wanden en asbestplaten dak.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
71 m2
Plot
266 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
3
Deze woning heeft Energielabel G
Bezichtiging aanvragen