Hoenderakkerstraat 13, 5503 XC, Veldhoven

Omschrijving

IN WOONWIJK ‘D’EKKER’ GELEGEN TUSSENWONING MET DOORZON WOONKAMER, DICHTE KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER EN EEN ZEER DIEPE ACHTERTUIN VAN CA. 20 METER, WELKE GELEGEN IS OP HET WESTEN.
OP KORTE AFSTAND BEVINDEN ZICH ONDER MEER HET CITY-CENTRUM MET DIVERS WINKELAANBOD, THEATER DE SCHALM, SCHOLEN, DIVERSE SPORTACCOMODATIES EN HET MMC. DE AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie A, nummer 3969.
- Perceel oppervlakte 189 m².
- Woonoppervlakte ca. 68 m².
- Externe bergruimte ca. 9 m² en 10 m².
- Inhoud ca. 240 m3.
- Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers.
- In de woning is geen c.v. installatie aanwezig. De woning is enkel voorzien van een aansluiting voor een gaskachel in de woonkamer.
- Deze woning beschikt over een energielabel F.
- Gelegen op korte afstand van scholen, winkels, openbaar vervoer, sportvoorzieningen, theater, ziekenhuis en uitvalswegen.
- Bouwjaar ca. 1952.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met houten vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Toilet, met vinylvloer in houtmotief, deels betegelde wanden en houten schrootjes plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met houten vloer, deels behangen wanden en wanden deels voorzien van houten schrootjes en een plafond van piepschuim in houtmotief. In de woonkamer bevindt zich een aansluiting voor een gaskachel.
Dichte keuken, met houten vloer, betegelde wanden en houten schrootjes plafond. Voorzien van een eenvoudige kunststof en houten keukeninrichting met kunststof aanrechtblad in houtmotief met 1 emaillen spoelbak. Vanuit de keuken toegang tot de kelderkast onder de trap, in de kelderkast bevindt zich de meterkast, welke is voorzien van 3 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels vaste trap, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Vanuit de overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde. Met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van inbouwkasten.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde van de woning, Met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde van de woning, Met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Badkamer, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een vaste wastafel en een douchehoek met scherm.

TWEEDE VERDIEPING:
Zolderberging, bereikbaar middels luik in een slaapkamer.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, ca. 20 meter diep en gelegen op het westen, voorzien van een terras, houten schutting en gemetselde schuttingen en een houten poort naar achterom. In de tuin staan 2 bergingen, een stenen berging en een houten berging, beiden voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Woonoppervlakte
68 m2
Plot
189 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel F
Bezichtiging aanvragen

Kaart