Seinehof 16, 5504 AJ, Veldhoven

Omschrijving

In verband met de enorme belangstelling plannen wij geen bezichtigingen meer in bij deze woning.
Wilt u op de reservelijst gezet worden, stuur dan een mail naar info@abmakelaars.nl. Due to the enormous interest, we no longer schedule viewings at this property. If you would like to be placed on the reserve list, please send an email to info@abmakelaars.nl.

TUSSENWONING MET DOORZON WOONKAMER, DICHTE KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS, BADKAMER BENEDEN EN EEN DIEPE AANGELEGDE ACHTERTUIN MET EEN PRAKTISCHE BERGING EN EIGEN ACHTEROM. DEZE WONING IS GELEGEN IN DE WIJK ‘VELDHOVEN-DORP’.

DEZE WONING LIGT NABIJ DE KERN VAN VELDHOVEN-DORP MET RUIM AANBOD AAN WINKELS EN RESTAURANTS, MAAR OOK OP KORTE AFSTAND VAN HET CITY-CENTRUM, DE BIBLIOTHEEK, HET GEMEENTEHUIS, THEATER ‘DE SCHALM’, MUZIEKSCHOOL ‘ART4U’ EN HET ZWEMBAD. SNELWEGEN A2 /N2/ A67, ASML, DE HIGH TECH CAMPUS EN HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM ZIJN OOK OP KORTE AFSTAND BEREIKBAAR.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie E, nummer 6070.
- Perceel oppervlakte 168 m².
- Woonoppervlakte ca. 85 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 10 m².
- Externe buitenruimte ca. 10 m².
- Inhoud ca. 290 m3.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, winkels, sportvoorzieningen, het MMC en ASML en uitvalswegen.
- Het woonhuis beschikt over 4 slaapkamers.
- De woning is voorzien van een c.v. combiketel (Intergas/2020).
- Deze woning beschikt over een energielabel E.
- Bouwjaar ca. 1963.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met parketvloer, granol wanden en schuurwerk plafond. In de hal bevindt zich een kelderkast, peil -/- 30 cm, welke is gelegen onder de trap.
Meterkast, voorzien van 6 lichtgroepen, 1 krachtgroep en 2 aardlekschakelaars.
Toilet, met vinylvloer, deels betegelde wanden en met houten schrootjes plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met houten vloer, behangen wanden en met schuurwerk plafond. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van dubbel glas.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad met 1 spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van de wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken toegang tot de badkamer.
Badkamer, met tegelvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een lavet.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met betonvloer, granol wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een vaste wastafel en 3 losse kasten.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze kamer is voorzien van 2 vaste kasten.
Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.

2E VERDIEPING:
Vliering, bereikbaar middels vlizo trap. Hier bevindt zich de opstelling van de c.v. combiketel (Intergas/2020).

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met houten schuttingen en houten poort naar achterom.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten asbest dak. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
85 m2
Plot
168 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel E
Bezichtiging aanvragen