AB Makelaars ziet meer!

U ziet een huis, wij zien een leven.
Als onafhankelijk makelaar met ruim dertig jaar ervaring zijn wij uw aangewezen partner in onroerend goed. Een vakkundige partner die alle partijen kent, kansen ziet, actief meedenkt en eerlijk adviseert. Een autoriteit in de regio met kennis en een goede kijk op de plaatselijke markt. Wij leveren een full servicedienstverlening, vanaf de oriëntatie tot de sleuteloverdracht.

U ziet een bouwlocatie, wij zien een toekomst.
Groei, verandering, een nieuwe start. Ook bij nieuwbouw en voor zakelijke partijen zijn wij dé expert op de regionale markt. Ons NVM- lidmaatschap garandeert professionaliteit en betrouwbaarheid, evenals de vaktechnische certificering door Stichting VastgoedCert en de NRVT.

U ziet een makelaar, wij zien dé specialist.
De kennismaking met het vastgoed kreeg onze makelaar Rieks van den Berg doordat hij vroeger met zijn vader en opa de bouw op ging van het toenmalige bouwbedrijf Moes. Na de afgeronde HBO-studie vastgoed en makelaardij heeft hij zich verder gespecialiseerd en mag hij zich als één van de eersten in Nederland NVM-Woningmarkt Consultant noemen. Daarnaast heeft onze makelaar Rieks van den Berg de masterstudie Executive Master Real Estate afgerond. Het bewijs van diepgaande kennis en kunde.

U ziet een vraag, wij zien een oplossing. En nemen u mee in de weg daarheen.
Alert, betrokken, helder en afgestemd op úw wensen. Zowel persoonlijk als online houden we u continu op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.              AB makelaars is de aangewezen partner bij taxaties, aan- en verkoop van woningen en appartementen.

Ons team van specialisten in Eindhoven staat klaar om u te laten zien wat wij zien.