J.J. Wintermansstraat 8, 5683 HZ, Best

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN WE MOMENTEEL HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST IN THIS HOUSE WE HAVE NO POSSIBILITY FOR MAKING APPOINTMENTS FOR VIEWINGS.

DEZE WONING IS GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE WOONWIJK ‘SPEELHEIDE’ MET UITZICHT OP EEN GROEN PLANTSOEN MET SPEELTOESTELLEN. DE TUSSENWONING HEEFT 4 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN.
OP KORTE AFSTAND BEVINDEN ZICH ONDER MEER HET CENTRUM VAN BEST MET EEN RUIM AANBOD AAN WINKELS, SCHOLEN, NS-STATION, DIVERSE SPORTVOORZIENINGEN EN AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, A50 EN A58).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten, koper dient rekening te houden met renovatiekosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Best, sectie H, nummer 3987.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 144 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 100 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 6 m².
- De inhoud van de woning is ca. 290 m3.
- In de woning is geen geiser of c.v. installatie aanwezig. De woning is enkel voorzien van aansluitingen voor gaskachels.
- Achterdeuren naar de tuin zijn beide voorzien van dubbel glas.
- Bouwjaar ca. 1963.
- Deze woning heeft energielabel G.
- De woning is gelegen nabij scholen, sport- en groenvoorzieningen, winkels, uitvalswegen en het openbaar vervoer.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekt entree.
Hal, met tegelvloer, schuurwerk wanden en kunststof schroten plafond. In de hal bevindt zich een kelderkast onder de trap, voorzien van de meterkast met 3 lichtgroepen.
Toilet, met vinylvloer, deels betegelde wanden en met houten schroten plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met tegelvloer, stucwerk wanden en kunststof platen plafond. In de woonkamer bevindt zich de aansluiting voor een gaskachel. Middels een deur toegang tot de achtertuin.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en houtwolcement platen plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met Duropal aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vinylvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van 1 inbouwkast en 1 gaskachel.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vinylvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van 1 inbouwkast en 1 gaskachel.
Badkamer, deels betegeld en met kunststof schroten plafond. Voorzien van een wastafel, douchehoek en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond en toegang tot twee zolderbergingen.
Slaapkamer 4, met een betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

TUIN:
Voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, bestrating, plantenborders, houten schutting, een haag en houten poort naar achterom. Achter in de tuin is een stenen berging geplaatst.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en betonnen plafond. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
100 m2
Perceel
144 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel G
Bezichtiging aanvragen