Johan Brouwerstraat 102, 5684 WD, Best

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. BECAUSE THE GREAT INTEREST WE CAN NOT MAKE APPOINTMENTS FOR A VIEWING ANYMORE.

HOEKWONING (OPKNAPPER) MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN VAN CA. 15 METER OP HET NOORDEN GELEGEN. DE WONING LIGT OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE WOONWIJK ‘WILHELMINADORP’ MET OM DE HOEK HET WILHELMINAPARK.
OP KORTE AFSTAND BEVINDEN ZICH ONDER MEER HET CENTRUM VAN BEST, SCHOLEN, HET NS-STATION, SPORTVOORZIENINGEN EN AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten, koper dient rekening te houden met renovatiekosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2744.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 198 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 81 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 9 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 11 m².
- De inhoud van de woning is ca. 247 m3.
- Deze woning heeft geen centrale verwarming.
- Bouwjaar ca. 1960.
- Deze woning heeft energielabel G.
- De woning is gelegen nabij scholen, sport- en groenvoorzieningen, winkels en uitvalswegen.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met laminaatvloer, grijs gelakte houten schrootjes op de wanden en plafond.
Meterkast, met 3 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet, deels betegeld en met kunststof schrootjes plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Badkamer, geheel betegeld en met kunststof schrootjes plafond, voorzien van een douche.
Woonkamer, met laminaatvloer, grof stucwerk op de wanden en kunststof schrootjes plafond. In de woonkamer bevindt zich de aansluiting voor een gaskachel. Middels een deur toegang tot de achtertuin.
Dichte keuken, met laminaatvloer, deels betegelde wanden en kunststof schrootjes plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met Duropal aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. In de keuken is ook de aansluiting voor de wasmachine geplaatst. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met pvc vloer, behangen en schrootjes plafond.
Alle 4 slaapkamers hebben een pvc vloer, behangen wanden en schrootjes plafond. Zij zijn allemaal voorzien van inbouwkasten.

2E VERDIEPING:
Vliering, bereikbaar middels vlizotrap.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, bestrating, plantenborders, houten schuttingen en houten poort. Achterin de tuin is een houten berging geplaatst.

Berging, met betonvloer, houten wanden en plafond. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
81 m2
Perceel
198 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel G
Bezichtiging aanvragen