Pastoor W. Hellemonsstr 15, 5683 EN, Best

Omschrijving

TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN VAN CA. 15 METER DIEP OP HET NOORDOOSTEN GELEGEN. DE WONING IS GELEGEN NABIJ HET CENTRUM VAN BEST.
OP KORTE AFSTAND BEVINDEN ZICH ONDER MEER DIVERSE VOORZIENINGEN IN HET CENTRUM VAN BEST, SCHOLEN, HET NS-STATION, SPORTVOORZIENINGEN EN AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten, koper dient rekening te houden met renovatiekosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Best, sectie H, nummer 5786.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 172 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 8 m².
- De inhoud van de woning is ca. 335 m3.
- De woning is deels voorzien van isolerende beglazing.
- Voorzien van een c.v.-combiketel (merk Vaillant, bouwjaar 2009).
- De woning beschikt over 4 slaapkamers.
- Bouwjaar ca. 1963.
- Deze woning heeft Energielabel E.
- De woning is gelegen nabij scholen, sport- en groenvoorzieningen, winkels en uitvalswegen.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. Onder de trap in de hal bevindt zich een kelderkast (-/- 50 cm.) waarin de meterkast is geplaatst. Deze is voorzien van 3 lichtgroepen.
Toilet, deels betegeld en met kunststof schrootjes plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. Middels een deur toegang tot de achtertuin.
Dichte keuken, met vloerbedekking, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met Duropal aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. In de keuken is ook de aansluiting voor de wasmachine geplaatst. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met laminaatvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Vanuit de overloop toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Alle 3 slaapkamers hebben een laminaatvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Enkele slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast, alle slaapkamers zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
Badkamer, deels betegeld en met schuurwerk plafond, voorzien van een douchehoek met thermostaatkraan en een vaste wastafel.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels vaste trap, met tapijttegels, schuurwerk wanden en hardboard platen plafond. Op de overloop bevindt zich de opstelling van de c.v. combiketel (Vaillant/2009).
Slaapkamer 4, met tapijttegels, schuurwerk wanden en hardboard platen plafond.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, houten schuttingen en een houten poort naar achterom. Achterin de tuin staat een houten berging.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
90 m2
Perceel
172 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel E
Bezichtiging aanvragen