Antwerpenlaan 25, 5628 XC, Eindhoven

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. BECAUSE THE GREAT INTEREST WE CAN NOT MAKE APPOINTMENTS FOR A VIEWING ANYMORE.

DEZE TUSSENWONING LIGT IN DE GEWILDE WOONWIJK “DE TEMPEL” EN IS VOORZIEN VAN 3 SLAAPKAMERS EN EEN ACHTERTUIN VAN CA. 10 METER DIEP, GELEGEN OP HET WESTEN, MET EEN PRAKTISCHE BERGING EN ACHTEROM.
GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’ NABIJ HET HENRI- DUNANTPARK EN TEGENOVER EEN WINKELCENTRUM MET O.A. VERSCHILLENDE SUPERMARKTEN, EEN KAPPER EN EEN CAFETARIA. DIVERSE SCHOLEN, MAAR OOK WINKELCENTRUM WOENSEL-XL BEVINDEN ZICH OP LOOP/ FIETSAFSTAND. DE AANSLUITING OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2328.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 142 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 20 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 320 m3.
- De woning is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2011).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel C.
- De woning is gelegen nabij scholen, sport- en groenvoorzieningen, winkels en uitvalswegen.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en plafond. Meterkast voorzien van 4 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet, deels betegelde en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Middels een deur heeft men toegang tot de tuin.
Dichte keuken, met laminaatvloer, deels betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een kunststof keukeninrichting in houtmotief met kunststof aanrechtblad met rvs spoelbak. Verder voorzien van een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. In de keuken bevindt zich een kelderkast. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap en geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Badkamer, met tegelvloer, betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, douchehoek, tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een vlizotrap, met betonvloer, metselwerk wanden en dakplaten plafond en voorzien van 2 dakraampjes. Hier bevindt zich de opstelling c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2011).

TUIN:
Volledig bestrate voortuin.
Aangelegde achtertuin, bestraat en een aantal plantenborders, met houten en schuttingen en overdekte achterom. Achter in de tuin staat een berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
90 m2
Perceel
142 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen