Antwerpenlaan 85, 5628 XD, Eindhoven

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN WE MOMENTEEL HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST IN THIS HOUSE WE HAVE NO POSSIBILITY FOR MAKING APPOINTMENTS FOR VIEWINGS.

RUIME TUSSENWONING GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK “DE TEMPEL”, VOORZIEN VAN 5 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET WESTEN MET ACHTEROM.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ HET ‘HENRI DUNANT’ PARK, HET STEDELIJK COLLEGE, BASISSCHOOL DE TEMPEL, SPORTHAL DE TEMPEL, WINKELCENTUM OUVERTURE MET DIVERSE VOORZIENINGEN EN NABIJ AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2676.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 152 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 130 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 375 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, m.u.v. de voordeur en het raam in de badkamer.
- De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Nefit/2006).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel D.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met laminaatvloer, krabwerk wanden en spuitwerk plafond. Meterkast voorzien van 7 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Vernieuwd toilet, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een wandcloset.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Open keuken, voorzien van een beige kunststof keukeninrichting met houtmotief en met kunststof aanrechtblad met een rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en apothekerskast. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, met pvc vloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. De overloop is bereikbaar middels een open trap en geeft toegang tot een tussenportaal, inbouwkast, 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met pvc vloer, behangen wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met pvc vloer, behangen wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van 2 inbouwkasten.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met pvc vloer, behangen wanden en spuitwerk plafond.
Badkamer, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, een douchehoek, tweede toilet, designradiator en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels open trap, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en zachtboard plafond. Hier bevindt zich de opstelling c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2006).
Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en zachtboard plafond.
Slaapkamer 5, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en zachtboard plafond. Voorzien van een wastafel op tegelplateau en kasten achter de knieschotten.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, buitenkraantje, houten schuttingen en een houten poort naar achterom.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
130 m2
Perceel
152 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen