Dinantlaan 6, 5628 ZJ, Eindhoven

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. BECAUSE THE GREAT INTEREST WE CAN NOT MAKE APPOINTMENTS FOR A VIEWING ANYMORE.

DEZE TUSSENWONING (OPKNAPPER) IS GELEGEN IN STADSDEEL WOENSEL IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’, NABIJ HET ‘HENRI DUNANTPARK’ EN SPEELPARK ‘DE SPLINTER’. BESCHIKT OVER 3 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE TUIN VAN CA. 10 METER DIEP GELEGEN OP HET OOSTEN.
GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’ TEGENOVER EEN WINKELCENTRUM MET O.A. VERSCHILLENDE SUPERMARKTEN, EEN KAPPER EN EEN CAFETARIA. DIVERSE SCHOLEN, MAAR OOK WINKELCENTRUM WOENSEL-XL BEVINDEN ZICH OP LOOP/ FIETSAFSTAND. DE AANSLUITING OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten, koper dient rekening te houden met renovatiekosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2744.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 131 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 86 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 18 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 320 m3.
- De woning is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. de voordeur) en vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk Vaillant, bouwjaar 2007).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel C.
- De woning is gelegen nabij scholen, sport- en groenvoorzieningen, winkels en uitvalswegen.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met betonvloer, schuurwerk wanden en aluminium schroten plafond.
Meterkast, met 6 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een wandcloset.
Doorzon woonkamer, met betonvloer, granol wanden en schuurwerk plafond.
Open keuken, met betonvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. De keuken is geplaatst twee blokken met een eetbar. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels open trap, met betonvloer, wanden voorzien van structuurverf en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 2 inbouwkasten.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 1 kastenwand.
Badkamer, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, douchehoek met scherm en een thermostaatkraan, een toilet met laaghangend reservoir, designradiator en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Vliering, met betonvloer en dakplaten plafond. Bereikbaar middels vlizotrap. Op de vliering bevindt zich de opstelling van de c.v. combiketel (Vaillant/ bouwjaar 2007).

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras, gazon, plantenborders, houten schuttingen en houten poort.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten dak. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
86 m2
Perceel
131 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen