Doddendaal 27, 5655 EL, Eindhoven

Omschrijving

IN DE GEWILDE WIJK ‘HANEVOET’ GELEGEN “BOERDERIJ-TYPE” TUSSENWONING MET INPANDIGE BERGING, 4 SLAAPKAMERS EN EEN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET WESTEN. IDEAAL VOOR MEDEWERKERS VAN ASML, DE HIGH TECH CAMPUS OF HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM.
DEZE WONING IS GELEGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN WINKELCENTRUM ‘KASTELENPLEIN’, GROENVOORZIENINGEN, SCHOLEN EN GOEDE AANSLUITINGEN OP UITVALSWEGEN RICHTING CENTRUM, SNELWEG A2 /N2/ A67 EN DE GEMEENTE VELDHOVEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- Deze woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Gestel, Sectie B, nummer 3112.
- Het perceeloppervlakte bedraagt in totaal 142 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 126 m².
- De gebouw gebonden bergruimte bedraagt ca. 8,3 m².
- De inhoud van de woning is ca. 391 m³.
- De woning beschikt over 4 slaapkamers.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Voorzien van een c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2004).
- De woning beschikt over een energielabel D.
- Bouwjaar ca. 1974.
- Aanvaarding per direct.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met tegelvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. Vanuit de hal heeft men toegang tot de berging, het toilet en de woonkamer.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en dakplaten plafond. De berging is voorzien van elektra, een keukenblok en een bergzolder. Tevens heeft men toegang tot deze berging vanaf de voorzijde van de woning.
Meterkast, voorzien van 7 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet, met tegelvloer, deels betegelde wanden en spuitwerk plafond. Het toilet is voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Half open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, met tegelvloer, wanden deels betegeld en met spuitwerk plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad en met rvs spoelbak.
Woonkamer, met tegelvloer, deels spuitwerk en deels behangen wanden en spuitwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een praktische trapkast. Vanuit de woonkamer heeft men middels een portaal toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap vanuit de woonkamer, met vloerbedekking, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond. Deze kamer is voorzien van 3 losse 2-deurs kasten.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond.
Badkamer, met vloerbedekking, deels betegelde wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van een wastafel, een douchehoek, een tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met vloerbedekking, spuitwerk wanden en gesausde dakplaten plafond. De overloop is voorzien van een afgesloten bergruimte achter de knieschotten. Tevens is er een afgesloten bergruimte aanwezig waarin de C.V. combi-ketel (Nefit/2004) en de unit van de mechanische ventilatie zijn geplaatst.
Slaapkamer 4, met vloerbedekking, spuitwerk wanden en gesausde dakplaten plafond, deze kamer is voorzien van een vaste wastafel en dakraam.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met terras en houten schuttingen.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
126 m2
Perceel
142 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen