Doorniklaan 11, 5628 WN, Eindhoven

Omschrijving

RUIME TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN, GELEGEN OP HET ZUIDEN EN MET EIGEN ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’, WOENSEL NOORD.
TEVENS GELEGEN NABIJ HET HENRI- DUNANTPARK, SPEELPARK ‘DE SPLINTER’, NABIJ DIVERSE SCHOLEN, WINKELVOORZIENINGEN, OP LOOP/ FIETSAFSTAND VAN WINKELCENTRUM WOENSEL-XL, MEUBELPLEIN EKKERSRIJT EN UITVALSWEGEN (A2, N2, A50).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2513.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 158 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 111 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 369 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Nefit Proline/2011).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel C.
- Deze woning beschikt over 8 zonnepanelen.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Meterkast, voorzien van 5 lichtgroepen, 1 PV-groep en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer, met parketvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een inbouwkast. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar middels een deur.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en een schuurwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs-aanrechtblad en rvs-spoelbak. Onder de trapopgang, maar vanuit de keuken bereikbaar, bevindt zich een kelderkast, peil -/- 40 cm. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar middels een deur.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. De overloop is voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vinylvloer, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een 4-deurs kastenwand.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vinylvloer, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een 4-deurs kastenwand en wastafel.
Badkamer, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, douchehoek, de aansluiting voor de wasmachine en een closet met laaghangend reservoir.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met vinylvloer, schuurwerk wanden en zachtboard plafond. Voorzien van een dakraam.
Stookruimte, voorzien van de opstelling van de c.v. combi-ketel (Nefit Proline/2011) en de omvormer voor zonnepanelen.
Slaapkamer 4, met een betonvloer, schuurwerk wanden en zachtboard plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een Velux dakraam met verduisteringsgordijn.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met een terras, zonnescherm, houten schuttingen, buitenkraan, elektrische tuinverlichting, stopcontacten en een houten poort naar achterom. Achter in de tuin is een berging geplaatst, met betonnen vloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
111 m2
Perceel
158 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen