Doorniklaan 30, 5628 WP, Eindhoven

Omschrijving

RUIME TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN, GELEGEN OP HET NOORDEN EN MET EIGEN ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’, WOENSEL NOORD.
MET UITZICHT OP EEN GROEN PLANTSOENTJE MET SPEELTOESTELLEN VOOR DE KLEINTJES, NABIJ HET STEDELIJK COLLEGE, SPORTHAL DE TEMPEL, HET HENRI- DUNANTPARK, OP LOOP/ FIETSAFSTAND VAN WINKELCENTRUM WOENSEL-XL, MEUBELPLEIN EKKERSRIJT EN UITVALSWEGEN (A2, N2, A50).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- De koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2538.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 137 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 132 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 8 m².
- De inhoud van de woning is ca. 410 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2011).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel C.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met tegelvloer, houten schrootjes op de wanden en schuurwerk plafond.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Meterkast, voorzien van 5 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer, met mozaïek parketvloer, schuurwerk wanden en plafond. Deze doorzon woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is voorzien van een inbouwkast. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar middels een deur.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en een schuurwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad en rvs spoelbak. In de keuken bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur. Onder de trapopgang, maar vanuit de keuken bereikbaar, bevindt zich een kelderkast, peil -/- 40 cm. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar middels een deur.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een vaste trap en geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Met betonvloer, houten lambrisering en schuurwerk plafond. De overloop is voorzien van een inbouwkast.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, schuurwerk wanden en plafond.
Badkamer, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, douchehoek en closet met laaghangend reservoir.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een vaste trap, met betonvloer, behangen wanden en zachtboard plafond. Voorzien van een dakraam.
C.V. ruimte, voorzien van de opstelling van de c.v. combi-ketel (Nefit, 2011).
Slaapkamer 4, met een betonvloer, behangen en houten schrootjes wanden en zachtboard en houten schrootjes plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een Velux dakraam.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met houten en gemetselde schuttingen en een overdekte achterom. Achter in de tuin is een berging geplaatst, met betonnen vloer, metselwerk wanden en golfplaten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
132 m2
Perceel
137 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen