Enzerink 31, 5655 EG, Eindhoven

Omschrijving

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK IN TE PLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST IT IS NOT POSSIBLE TO MAKE AN APPOINTMENT FOR A VIEWING.

RUIME HOEKWONING IN WOONWIJK ‘HANEVOET’, IDEAAL VOOR MEDEWERKERS VAN ASML, DE HIGH TECH CAMPUS OF HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM. DE WONING HEEFT EEN DOORZON WOONKAMER, 5 SLAAPKAMERS EN EEN ACHTERTUIN GELEGEN OP ZUIDEN.
DEZE WONING IS GELEGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN WINKELCENTRUM ‘KASTELENPLEIN’, 2 BASISSCHOLEN (BS DE HANEVOET EN BS ’T STARTBLOK), KINDEROPVANG (KOREIN KEVERBERG), RECREATIEPLAS ‘HANEVOET’, VERSCHILLENDE SPORTPARKEN EN GOEDE AANSLUITINGEN OP UITVALSWEGEN RICHTING CENTRUM, SNELWEG A2 / A67, RANDWEG N2 EN DE GEMEENTE VELDHOVEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Gestel, sectie B, nummer 3379.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 191 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 132 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 6 m².
- De inhoud van de woning is ca. 395 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing.
- Voorzien van een c.v. combi-ketel (Nefit/2004).
- Deze woning is gebouwd ca. 1975.
- De woning is voorzien van energielabel D.
- Aanvaarding per direct.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met tegelvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Meterkast, voorzien van 7 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Ruime woonkamer, met tegelvloer, behangen wanden en spuitwerk plafond. Betreft een doorzonwoonkamer, de trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer met een praktische kelderkast onder de trap.
Open keuken, met tegelvloer, betegelde wanden en met spuitwerk plafond. Voorzien van een nette gebroken witte kunststof keukeninrichting met kunststof aanrechtblad en met rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een elektrische oven.
Portaal, bereikbaar vanuit de keuken, met tegelvloer, gesausde metselwerk wanden en kunststof schrootjes plafond met inbouwspots. Vanuit het portaal is er toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, spuitwerk wanden en met spuitwerk plafond.
Slaapkamer 1, aan voorzijde gelegen, met betonvloer, behangen wanden en met spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2, aan achterzijde gelegen, met betonvloer, behangen wanden en met spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3, aan achterzijde gelegen, met vloerbedekking, behangen wanden en met spuitwerk plafond.
Badkamer, betegeld en met kunststof schrootjes plafond met inbouwspots. Voorzien van een wastafel, een douchehoek met scherm en thermostaatkraan, een closet met laaghangend reservoir en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, spuitwerk wanden en zachtboard plafond.
Slaapkamer 4, met tapijttegels op de vloer, behangen wanden en zachtboard plafond.
Slaapkamer 5, met tapijttegels op de vloer, behangen wanden en zachtboard plafond. Voorzien van een vaste wastafel en bergruimte achter de knieschotten.
Stookruimte, voorzien van opstelling c.v.- combiketel (Nefit/bouwjaar 2004) en de unit van de mechanische ventilatie.

TUIN:
Aangelegde voor- en zijtuin.
Aangelegde achtertuin, met terras van sierbestrating, buitenkraantje, stopcontacten en voorzien van houten schuttingen en houten poort naar het zijpad.
Aangebouwde berging, met betonvloer, metselwerk wanden en dakplaten plafond. Voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
132 m2
Perceel
191 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen