Franciscus Sonniusstraat 1, 5611 TM, Eindhoven

Omschrijving

HOEKWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN STADSTUIN MET BERGING EN EEN ACHTEROM GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN IN HET STADSDEEL ‘STRATUM’. UITSTEKEND GELEGEN BINNEN DE RONDWEG VAN EINDHOVEN OP LOOP-/FIETSAFSTAND VAN HET STADSCENTRUM. OM DE HOEK VAN DE GELDROPSEWEG MET DIVERS WINKELAANBOD IN DE ZEER GEWILDE “IRISBUURT”. TEVENS NABIJ SCHOLEN, GROENVOORZIENINGEN, SPORTACCOMMODATIES EN UITVALSWEGEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Stratum, sectie E, nummer 3394.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 72 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 75 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 19 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 3 m².
- De inhoud van de woning is ca. 350 m3.
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- De woning is enkel voorzien van een gaskachel in de woonkamer, geen c.v. installatie aanwezig.
- De woning is voorzien van 3 slaapkamers.
- Gelegen op korte afstand van het stadscentrum, scholen, winkels, openbare- , sport- en groenvoorzieningen.
- Bouwjaar ca. 1926.
- Deze woning heeft energielabel G.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:

Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met terrazzo vloer, behangklare wanden en met gipsplaten plafond. Meterkast, voorzien van 3 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met betonvloer met vloerbedekking, behangen wanden en gipsplaten plafond. De woonkamer is voorzien van een gaskachel.
Dichte keuken, met terrazzo vloer, deels betegelde wanden en gipsplaten plafond. De keuken is voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met en een kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met houten vloer, schuurwerk wanden en gipsplaten plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met houten vloer, behangklare wanden en gipsplaten plafond. Voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met houten vloer, behangen wanden en gipsplaten plafond. Voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met houten vloer, behangklare wanden en gipsplaten plafond.
Badkamer, deels betegeld en met gipsplaten plafond. Voorzien van een wastafel, een douchehoek en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Zolderverdieping, bereikbaar middels vaste trap, met houten vloer en houten plafond.

TUIN:
Aangelegde achtertuin, nagenoeg geheel bestraat en met een stenen berging en achterom.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en houten platen plafond.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
75 m2
Perceel
72 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel G
Bezichtiging aanvragen