Gabriel Metsulaan 35, 5613 LD, Eindhoven

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN WE MOMENTEEL HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST IN THIS HOUSE WE HAVE NO POSSIBILITY FOR MAKING APPOINTMENTS FOR VIEWINGS.

JAREN ’60 DOORZONWONING MET EEN LICHTE WOONKAMER, APARTE KEUKEN, 5 SLAAPKAMERS EN EEN ZEER DIEPE ACHTERTUIN MET EEN BERGING EN ACHTEROM.
DE WONING IS GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘IRISBUURT’ IN HET STADSDEEL ‘STRATUM BINNEN DE RING’. MEERDERE BASISSCHOLEN EN OOK SCHOLEN OP HET GEBIED VAN VOORTGEZET ONDERWIJS BEVINDEN ZICH OP KORTE (EN DUS FIETS-) AFSTAND. EVENALS EEN SUPERMARKT (JUMBO), SPORTVOORZIENINGEN EN HET STADSCENTRUM IS BINNEN EEN PAAR FIETSMINUTEN TE BEREIKEN. ONTSLUITINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN ZEER GOED. DE RONDWEG DOOR EINDHOVEN IS BINNEN EEN MINUUT MET DE AUTO TE BEREIKEN. DE AANSLUITING OP DE SNELWEGEN A-2, A-50, A-58 EN A-67 IS UITERST GUNSTIG.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Bij deze woning dient rekening gehouden te worden met moderniseringskosten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Stratum, sectie E, nummer 5623.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 275 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 119 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 9 m².
- Gebouw gebonden buitenruimte ca. 17 m².
- De inhoud van de woning is ca. 410 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing in de woonkamer en de keuken.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Vaillant/2005).
- Bouwjaar ca. 1959.
- Deze woning heeft energielabel F.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met betonvloer, granol wanden en schuurwerk plafond. De meterkast bevindt zich in de kelderkast en is voorzien van 3 lichtgroepen.
Toilet, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een duobloc closet.
Doorzon woonkamer, met houten vloer, schuurwerk wanden en plafond. De woonkamer is voorzien van een inbouwkast en doorgeefkast naar de keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot de tuin.
Dichte keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden en kunststof schrootjes plafond. Voorzien van een eenvoudig en verouderd beige kunststof keukeninrichting met houtmotief en met kunststof aanrechtblad met 1½ rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een 4-pits gaskookplaat en een rvs schouwafzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, met betonvloer, granol wanden en schuurwerk plafond. De overloop is bereikbaar middels een dichte trap en geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 1 inbouwkast en een wastafelmeubel op tegelplateau.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Separaat toilet, betegeld en met schuurwerk plafond, voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Badkamer, betegeld en met kunststof schrootjes plafond. Voorzien van een wastafelmeubel, een douchehoek met thermostaatkraan en regen- en handdouche. Het raam in de badkamer is voorzien van isolerend glas.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met betonvloer, schuurwerk wanden en schrootjes en zachtboard plafond. Hier bevindt zich de opstelling c.v.- combiketel (merk Vaillant, bouwjaar 2005).
Slaapkamer 4, gelegen aan de voorzijde, met betonvloer, een lambrisering op de wanden en gipsplaten en zachtboard plafond.
Slaapkamer 5, gelegen aan de achterzijde, met betonvloer, een lambrisering op de wanden en gipsplaten en zachtboard plafond. Voorzien van een dakkapel met isolatieglas.

TUIN:
Aangelegde voortuin, met buitenkraantje.
Aangelegde achtertuin, met terras, buitenkraantje, houten schuttingen en een houten poort naar achterom.
Berging, met betonvloer, metselwerk wanden en houten plafond. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
119 m2
Perceel
275 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
6
Deze woning heeft Energielabel F
Bezichtiging aanvragen