Leuvenlaan 54, 5628 WH, Eindhoven

Omschrijving

Gezien de enorme belangstelling voor deze woning plannen wij geen bezichtigingen meer in.
Wilt u op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar ons kantoor info@abmakelaars.nl. Due to the enormous interest, we no longer schedule viewings at this property. If you would like to be placed on the reserve list, please send an email to our office info@abmakelaars.nl.

RUIME TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS, DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET NOORDEN, MET BERGING EN ACHTEROM. DE WONING IS GELEGEN IN DE GEWILDE WOONWIJK ‘DE TEMPEL’ NABIJ HET HENRI- DUNANTPARK EN SPEELPARK ‘DE SPLINTER’.
DIVERSE SCHOLEN ZOWEL BASIS ALS VOORTGEZET ONDERWIJS, MAAR OOK WINKELVOORZIENINGEN BEVINDEN ZICH OP LOOP/ FIETSAFSTAND (WINKELCENTRUM WOENSEL-XL, MAAR OOK DE JUMBO, KRUIDVAT,ALDI ETC.). DE AANSLUITING OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie M, nummer 2451.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 137 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 110 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 10 m².
- De inhoud van de woning is ca. 347 m3.
- De woning is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing, met uitzondering van de voordeur.
- De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2011).
- Bouwjaar ca. 1968.
- Deze woning heeft energielabel C.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
-In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met pvc vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Toilet, met tegelvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. Het toilet is voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Meterkast, voorzien van 4 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.
Doorzon woonkamer, met pvc vloer, MDF schrootjes op de wanden en deels behangen wanden en schuurwerk plafond. De woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft men middels een deur toegang tot de achtertuin.
Dichte keuken, met pvc vloer, deels betegelde wanden en een schuurwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met deels rvs en deels kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak en voorzien van een 4-pits gaskookplaat. Onder de trapopgang, maar vanuit de keuken bereikbaar, bevindt zich een kelderkast (-/- 60 cm.). Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar middels een deur.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap en geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van 1 inbouwkast.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. Met schuifkastenwand.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een vaste wastafel.
Badkamer, met tegelvloer, betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, een douchehoek en tweede toilet.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels een dichte trap, met vloerbedekking, behangen wanden en zachtboard plafond.
Technische ruimte, voorzien van de opstelling van de gas c.v. combi-ketel (Nefit, 2011) en een Velux dakraam.
Slaapkamer 4, met betonnen vloer, behangen wanden en zachtboard plafond. Deze slaapkamer is voorzien van een dakvenster.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, gelegen op het noorden, met buitenverlichting, plantenborders, houten schuttingen en met een overdekte achterom. Achter in de tuin staat een berging, met betonvloer, metselwerk wanden en golfplaten dak. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
110 m2
Perceel
137 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen