Zeeheldenlaan 98, 5612 GA, Eindhoven

Omschrijving

EEN MODERNE TUSSENWONING MET LICHTE WOONKAMER, OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER, RUIME ZOLDER, EEN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN EN EEN PRIVÉ PARKEERPLAATS. DE WONING IS OPTIMAAL GEÏSOLEERD, VOLLEDIG GASVRIJ DOOR DE AANWEZIGE WARMTEPOMP EN HEEFT VLOERVERWARMING OP ALLE VERDIEPINGEN, DIE ZOWEL KAN VERWARMEN ALS KOELEN.

OP EEN STEENWORP AFSTAND LIGT DE WOENSELSE MARKT MET EEN GROTE VARIËTEIT AAN WINKELS EN OP ZATERDAG EEN GROTE WEEKMARKT. DE WONING IS ZEER CENTRAAL EN GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN DE BINNENSTAD, STRIJP-S, DIVERSE SCHOLEN, HOGESCHOOL, TU/E, SPORT- EN GEZONDHEIDSVOORZIENINGEN EN UITVALSWEGEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Kadastraal bekend: Gemeente Woensel, sectie G, nummer 7371 en nummer 7378.
- Perceel oppervlakte 93 m² en 13 m².
- Woonoppervlakte ca. 114 m².
- Externe bergruimte ca. 6 m².
- Inhoud woning ca. 395 m3.
- De woning is optimaal geïsoleerd.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
- De woning is volledig gasvrij door de aanwezige warmtepomp en heeft vloerverwarming op alle verdiepingen, die zowel kan verwarmen als verkoelen.
- De woning is voorzien van 16 zonnepanelen en een Warmte Terugwin installatie.
- Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers, het creëren van een 4de slaapkamer op de tweede verdieping is een mogelijkheid.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, de Woenselse Markt, TU/e, Fontys Hogescholen, sport- en gezondheidsvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen.
- De woning is voorzien van een eigen parkeerplaats, gelegen achter de woning.
- Bouwjaar 2014.
- Aanvaarding in overleg.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met tegelvloer met vloerverwarming, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De meterkast is voorzien van 7 lichtgroepen, 1 fornuisgroep, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars.
Toilet, geheel betegeld en met spuitwerk plafond, voorzien van een fonteintje en een wandcloset.
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer.
Woonkamer, met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. De woonkamer geniet door de grote raampartij aan de achterzijde van veel lichtinval. Betreft een tuinkamer, de zitkamer is gesitueerd aan de achterzijde met uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer heeft men middels openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. In de woonkamer bevindt zich een praktische trapkast, waarin de warmtepomp is geplaatst.
Open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, met tegelvloer met vloerverwarming, deels betegelde achterwand en spuitwerk plafond. De keuken is voorzien van een fraaie kunststof keukeninrichting in houtmotief en geplaatst in een U-opstelling met een kunststof aanrechtblad en 1 rvs spoelbak. De keuken is verder voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, een rvs afzuigkap, een magnetron, koelkast en een vaatwasser.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels open trap, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en spuitwerk plafond. Vanuit de overloop heeft men toegang tot 3 slaapkamers welke allemaal voorzien zijn van een laminaatvloer, schuurwerk wanden en een spuitwerk plafond. De gehele eerste verdieping, inclusief de badkamer is voorzien van vloerverwarming.
Badkamer, geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel in meubel, een verlichte badkamerspiegel, een douchehoek met scherm en thermostaatkraan en een wandcloset.

2E VERDIEPING:
Zolderruimte, bereikbaar middels open trap, met laminaatvloer, behangen en schuurwerk wanden en wit dakplaten plafond. De zolderruimte is momenteel in gebruik als slaapzolder en voorzien van een Velux dakvenster en een driedeurs inbouwkast onder het knieschot. Tevens is hier de verdeler van de zonnepanelen geplaatst. Het is mogelijk om op deze verdieping een aparte 4de slaapkamer te creëren.
Wasruimte, met pvc vloer, deze ruimte is voorzien van de unit van de Warmte-Terugwin installatie en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

TUIN:
Aangelegde achtertuin, gelegen op het zuiden, de tuin is nagenoeg geheel bestraat en voorzien van een plantenborder. De tuin is verder voorzien van houten erfafscheidingen en houten poort naar achterom, een houten berging, een buitenkraantje, tuinverlichting en elektra. Middels de houten poort toegang tot de achterzijde waar de eigen parkeerplaats is gelegen.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
114 m2
Perceel
106 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel A+++
Bezichtiging aanvragen