Zijpendaal 19, 5655 GA, Eindhoven

Omschrijving

Gezien de enorme belangstelling voor deze woning plannen wij geen bezichtigingen meer in.
Wilt u op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar ons kantoor. Due to the enormous interest, we no longer schedule viewings at this property. If you would like to be placed on the reserve list, please send an email to our office.

ROYALE TUSSENWONING, MET OPEN KEUKEN, BADKAMER EN 4 SLAAPKAMERS, GELEGEN IN DE WOONWIJK ‘HANEVOET’, IDEAAL VOOR MEDEWERKERS VAN ASML, DE HIGH TECH CAMPUS OF HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM.
DEZE WONING IS GELEGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN WINKELCENTRUM ‘KASTELENPLEIN’, SCHOLEN EN GOEDE AANSLUITINGEN OP UITVALSWEGEN RICHTING CENTRUM, SNELWEG A2/A67, RANDWEG N2 EN DE GEMEENTE VELDHOVEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Gestel, sectie B, nummer 3369.
- Perceel oppervlakte 143 m².
- Woonoppervlakte ca. 128 m².
- Externe bergruimte ca. 5 m².
- Inhoud ca. 380 m3.
- Het woonhuis beschikt over 4 slaapkamers.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Voorzien van een c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2003).
- Deze woning beschikt over een energielabel D.
- Bouwjaar ca. 1975.
- Aanvaarding per direct.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en/ of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro) met een maximum van € 90.000, - (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met laminaatvloer, kunststof schrootjes op de wanden en schuurwerk plafond.
Meterkast, voorzien van 7 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet, deels betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een wandcloset.
Doorzon woonkamer, met laminaatvloer, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer toegang tot de trap naar de eerste verdieping, onder de trap is een voorraadkast geplaatst.
Open keuken, met laminaatvloer, kunststof achterwand en schuurwerk plafond. Voorzien van een witte kunststof keukeninrichting, met kunststof aanrechtblad in houtmotief en 1 rvs spoelbak. Voorzien van een 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken komt men in een portaal, welke toegang biedt tot de tuin.
Portaal, met tegelvloer, metselwerk wanden en hardboard plafond met inbouwspots.
Aangebouwde stenen berging, met betonvloer, metselwerk wanden en houten plafond. Voorzien van elektra en bereikbaar vanuit de tuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met vinylvloer, behangen wanden en spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer, behangen wanden en spuitwerk plafond. Voorzien van een 3-deurs kastenwand met schuifdeuren.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer, behangen wanden en spuitwerk plafond.
Badkamer, geheel betegeld en met spuitwerk plafond, voorzien van een douchehoek met cabine en thermostaatkraan, een wastafel, een tweede toilet en de aansluiting voor de wasmachine.

2E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels open trap, met betonvloer, spuitwerk wanden en kunststof schrootjes plafond. Met zolderberging.
C.V.-ruimte, hier bevindt zich de opstelling van de gas c.v.-combiketel (Nefit, bouwjaar 2003) en de unit van de mechanische ventilatie.
Slaapkamer 4, met betonvloer, behangen wanden en kunststof schrootjes plafond, voorzien van een vaste wastafel en een dakvenster.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, grotendeels betegeld en met houten schuttingen en een houten poort naar achterom.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Woonoppervlakte
128 m2
Perceel
143 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen