Hoog Geldrop 78, 5663 BG, Geldrop

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST WE CAN NOT MAKE APPOINTMENTS FOR A VIEWING ANYMORE.

HOEKWONING MET BERGING.

In doorgaande straat in kindvriendelijke wijk gelegen nette eengezinswoning met vrije achtertuin voorzien van achterom en berging. Achter de woning is een algemene parkeerplaats gelegen. Het betreft een ideale starterswoning.

Voor bezichtigingen kunt u contact opnemen met onze collega's van Harry Moes Makelaardij, telefoon 0492-383884.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf;
- Kadastraal bekend: Gemeente Geldrop, sectie E, nummer 2729.
- Perceel oppervlakte 230 m²;
- Woonoppervlakte ca. 85 m²;
- Overig inpandige ruimte ca. 18 m²;
- Inhoud ca. 373 m3
- Gelegen op korte afstand van het centrum, scholen, openbare-, sportvoorzieningen en uitvalswegen.
- Het woonhuis beschikt over drie slaapkamers.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing;
- Voorzien van een Vaillant VHR-C combiketel;
- Deze woning beschikt over een energielabel C;
- Bouwjaar ca. 1984;
- Aanvaarding in overleg.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, betonvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. In de hal bevindt zich de meterkast voorzien van 4 groepen beveiligd middels 1 aardlekschakelaar en 1 krachtgroep, toilet voorzien van fonteintje en trapopgang naar 1e verdieping.
Woonkamer, ca. 28 m2 beton vloer, behang wanden en een spuitwerk plafond. In de woonkamer bevindt zich de aansluiting voor glasvezel.
Keuken, met tegelvloer, deels betegelde wanden waarboven stucwerk en een spuitwerk plafond. De keuken is voorzien van een keukeninrichting met 2 besteklades, 3 onderkasten en 3 boven kasten. Er is een aparte provisiekast. De keukenapparatuur bestaat uit een afzuigkap. Het RVS werkblad is voorzien van een RVS spoelbak en betegelde achterwand.
Vanuit de keuken is er toegang tot de op het noorden gelegen achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop, met tapijt, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De overloop is voorzien van een vlizo trap naar de 2e verdieping.
Slaapkamer 1, gelegen aan de linker achterzijde, beton vloer, behang wanden en een deels spuitwerk en deels dakplaten met gordingen plafond. Deze kamer is voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer 2, gelegen aan de rechter achterzijde, met beton vloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de rechter voorzijde, beton vloer, behang wanden en een deels spuitwerk en deels dakplaten met gordingen plafond.
Badkamer, met tegelvloer, tot ca. 1,80 m betegelde wanden waarboven spuitwerk en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel. Tevens is hier de aansluitmogelijkheid voor de was apparatuur.

2e VERDIEPING:
Voorzolder, met opstelling c.v. ketel, tapijt vloer, schoon metselwerk wanden en een dakbeschot voorzien van dakplaten met gordingen.
Zolder, tapijt vloer, metselwerk wanden en een dakbeschot voorzien van dakplaten met gordingen.

TUIN:
Voortuin, aangelegd met diverse beplantingen.
Achtertuin, op het noorden gelegen met berging en achterom (zowel langs de woning als achter in de tuin.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
85 m2
Perceel
230 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen