Katoenstraat 44, 5667 TL, Geldrop

Omschrijving

HOEKWONING MET BERGINGEN (3 stuks).
In leuke woonstraat in kindvriendelijke wijk gelegen te renoveren eengezinswoning met ruime achtertuin voorzien van achterom en bergingen.
Het betreft een ideale starterswoning!

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf;
- De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten: Schäfer Notarissen te Eindhoven;
- Er geldt een zelfbewoningsverplichting van 1 jaar, dat betekent dat de woning gedurende deze periode niet mag worden verhuurd;
- De woning mag niet zonder toestemming worden doorverkocht binnen een termijn van 12 maanden;
- Kadastraal bekend: Gemeente Geldrop, sectie C, nummer 6136.
- Perceel oppervlakte 242 m²;
- Woonoppervlakte ca. 66 m²;
- Externe bergruimte ca. 32 m²;
- Inhoud ca. 216 m3
- Gelegen op korte afstand van het centrum, scholen, openbare-, sportvoorzieningen en uitvalswegen.
- Het woonhuis beschikt over drie slaapkamers.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (exclusief toilet raam);
- Voorzien van een HR combiketel bouwjaar 2006;
- Deze woning beschikt over een energielabel E;
- Bouwjaar ca. 1952;
- Aanvaarding in overleg.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:

Entree.
Hal, met houten novilon vloer, houten lambrisering waarboven spachtelputz wanden en een kunststof schroten plafond. In de hal bevindt zich de meterkast voorzien van 4 groepen beveiligd middels 1 aardlekschakelaar, toilet en trapopgang naar 1e verdieping.
Woonkamer, met novilon vloer, behang en 1 steen strips wand en een kunststof schroten plafond. De doorzon kamer beschikt over een dubbel openslaande tuindeuren aan de achterzijde voorzien van elektrisch bedienbaar rolluik, bergkast en schouw.
Keuken, met novilon vloer, deels betegelde en deels kunststof schroten wanden en een kunststof schroten plafond. De keuken is voorzien van een keukeninrichting met 2 besteklades, 3 onderkasten en 4 boven kasten. Het kunststof werkblad is voorzien van een RVS spoelbak en betegelde achterwand.

1e VERDIEPING:
Overloop, met novilon vloer, spachtelputz wanden en een kunststof schroten plafond. De overloop is voorzien van een vlizo trap naar de 2e verdieping.
Slaapkamer 1, gelegen aan de rechter voorzijde, met een tapijt vloer, behang wanden en een kunststof schroten plafond. Deze kamer is voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de rechter achterzijde, met een laminaat vloer, grof stucwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Deze kamer is voorzien van een vaste kast.
Slaapkamer 3, gelegen aan de linker achterzijde, met een laminaat vloer, behang wanden en een kunststof schroten plafond.
Badkamer, met tegelvloer, deels betegelde wanden (ca. 1,85 m) waarboven stucwerk en een kunststof schroten plafond. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel.

2e VERDIEPING:
Voor zolder, via de vlizo trap te bereiken, voorzolder met houten vloer, metselwerk wanden en een houten dakbeschot met gordingen. Met opstelling c.v. ketel.
Zolder, door opening op voorzolder te bereiken niet begaanbaar.

TUIN:
Voortuin, grotendeels verhard met plantenborder.
Achtertuin, op het noord-oosten gelegen met 3 vrijstaande bergingen en achterom.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Woonoppervlakte
65 m2
Perceel
242 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel E
Bezichtiging aanvragen