Abdijtuinen 304, 5504 EW, Veldhoven

Omschrijving

OP GUNSTIGE EN FRAAIE LOCATIE GELEGEN DRIEKAMER-APPARTEMENT GELEGEN OP DE 1ste VERDIEPING IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX ‘DE ABDIJTUINEN’ IN HET DERDE BOUWBLOK.
HET APPARTEMENT IS GELEGEN NABIJ DE KERN VAN VELDHOVEN-DORP MET RUIM AANBOD AAN WINKELS EN RESTAURANTS, NABIJ SCHOLEN, SPORTVOORZIENINGEN, ASML, HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM EN UITVALSWEGEN (A67, A2/N2).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie A, nummer 5094 A1403, A1486 en nummer A1964.
- Woonoppervlakte ca. 75 m².
- Gebouw gebonden buitenruimte ca. 24 m².
- Externe bergruimte ca. 19 m².
- Inhoud ca. 252 m3.
- Kosten VvE totaal per maand € 156,-.
- Gelegen op korte afstand van centrum Veldhoven Dorp, het City-Centrum, scholen, sportvoorzieningen, openbare voorzieningen, ASML, MMC en uitvalswegen.
- Het appartement beschikt over 2 slaapkamers.
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- Verwarming en warm water voorziening middels energiezuinige aardwarmte met vloerverwarming en mogelijkheid tot koeling.
- Het gehele appartement uitgevoerd met vloerverwarming (hoofdverwarming).
- Appartement voorzien van Energielabel A.
- Flexibele mogelijkheden t.b.v. wandcontactdozen en elektrapunten middels KISS plintsysteem.
- Eigen parkeerplaats en parkeerplaats voor bezoekers in ondergrondse parkeergarage.
- Het complex en zijn parkeergarage worden beveiligd door elektrische bedienbare toegangsdeuren en poorten die de bewoners een veilige leefomgeving bieden.
- Ruim balkon met schitterend uitzicht over Veldhoven en omgeving.
- Fraai aangelegd park rondom complex.
- Bouwjaar ca. 2010.
- Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

SOUTERRAIN:
In het souterrain bevindt zich een eigen parkeerplaats, een berging en voldoende bezoekers parkeerplaatsen. Tevens is hier een algemene fietsenstalling aanwezig, welke tevens met een fietslift bereikbaar is. Het souterrain is afgesloten middels een op afstand bedienbaar hekwerk en videofooninstallatie. Middels lift of trappenhuis toegang tot woonlagen van het complex.

BEGANE GROND:
Centrale ontvangsthal met videofooninstallatie, bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

EERSTE VERDIEPING:
Via centrale hal op de 1ste verdieping toegang tot het appartement.

Hal met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, behangen wanden en spuitwerk plafond. Vanuit deze hal toegang tot alle overige ruimtes.
Toilet, deels betegeld en met vloerverwarming en met spuitwerk plafond, voorzien van een fonteintje en wandcloset.
C.V. ruimte, met tegelvloer, spuitwerk wanden en plafond, hier bevindt zich de intercominstallatie met videofoon, meterkast (voorzien van 7 lichtgroepen, 3 aardlekschakelaars en een extra meterkast met 5 groepen voor de keuken).
Woonkamer, met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, behangen wanden en spuitwerk plafond. Middels een deur toegang tot het ruime balkon, welke over de gehele breedte van het appartement is gesitueerd.
Open keuken, voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met houten aanrechtblad met natuursteen motief en 1 rvs spoelbak en geplaatst in een hoekopstelling. Verder is de keuken voorzien van een koelkast inclusief diepvries, een 4-pits inductie kookplaat (2023), rvs schouwafzuigkap, combi-oven met magnetron en vaatwasser.
Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, behangen wanden en spuitwerk plafond. Vanuit de slaapkamers toegang tot het balkon.
Badkamer, geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming en een spuitwerk plafond. De badkamer is verder voorzien van een wastafel, twee kasten met veel bergruimte en een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostaatkraan en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

BALKON:
Ruim balkon over de gehele breedte van het appartement met schitterend uitzicht. Het balkon is uitgerust met houten vlonderplanken en verlichting.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
75 m2
Soort
Galerijflat
Aantal kamers
3
Deze woning heeft Energielabel A
Bezichtiging aanvragen