Adriaansdreef 7, 5503 EA, Veldhoven

Omschrijving

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING MEERVELDHOVEN IN DE GROENE “KABOUTERWIJK”, GELEGEN VRIJSTAANDE WONING MET ACHTERTUIN VAN CA. 15 METER DIEP.
GUNSTIGE LIGGING NABIJ HET CITY CENTRUM MET O.A. RUIM AANBOD VAN WINKELS, THEATER DE SCHALM, DE BIBLIOTHEEK EN ZWEMBAD, NABIJ SCHOLEN, SPORTACCOMODATIES EN UITVALSWEGEN. AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50, A67 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten. Koper dient rekening te houden met opknapkosten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie D, nummer 4708.
- Perceel oppervlakte 484 m².
- Woonoppervlakte ca. 65 m².
- Gebouw gebonden buitenruimte ca. 12 m².
- Externe bergruimte ca. 11 m².
- Inhoud ca. 240 m3.
- Het woonhuis beschikt over 2 slaapkamers.
- De woning is voorzien van een c.v. combiketel (Intergas/2021).
- De woning is grotendeels voorzien van isolatieglas.
- Deze woning beschikt over een energielabel C.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, winkels, openbaar vervoer, sportvoorzieningen en groenvoorzieningen.
- Bouwjaar ca. 1958.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met vloerbedekking, granol wanden en houten schrootjes plafond. In de hal bevindt zich een garderoberuimte en een meterkast voorzien van 3 lichtgroepen.
L-vormige woonkamer, met vloerbedekking, krabwerk wanden en plafondplaten plafond. Vanuit de woonkamer heeft men middels een deur toegang tot de tuin.
Dichte keuken, met tegelvloer, betegelde wanden en witte houten schrootjes plafond. Voorzien van een eenvoudige kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad en spoelbak, een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft men toegang tot het overdekte terras.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde. Met vinyl op de vloer, behangen wanden en gipsplaten plafond. In deze slaapkamer bevindt zich een tweedeurs inbouwkast en een wastafel met koud stromend water.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde van de woning, met vinyl op de vloer, behangen wanden en schrootjes plafond. Deze slaapkamer is ook voorzien van inbouwkasten.
Badkamer, betegeld en met houten schrootjes plafond. Voorzien van een vaste wastafel, douchehoek en toilet met laaghangend reservoir.

TUIN:
Aangelegde voor- en zijtuinen, met aan de ene zijde een oprit.
Aangelegde achtertuin, ca. 15 meter diep, voorzien van een overdekt terras en groene hagen en een houten schutting als erfafscheiding. Aangebouwde berging, met betontegels, houten wanden en houten delenplafond en opstelling gas c.v. combiketel (Intergas/2021).

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Liggingen
In woonwijk
Woonoppervlakte
65 m2
Perceel
484 m2
Type
Vrijstaande woning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
3
Deze woning heeft Energielabel C
Bezichtiging aanvragen