Jacobsdreef 2, 5503 EH, Veldhoven

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK IN TE PLANNEN. BECAUSE OF THE GREAT INTEREST WE CAN NOT MAKE APPOINTMENTS FOR A VIEWING ANYMORE.

HOEKWONING VOORZIEN VAN DOORZONWOONKAMER, DICHTE KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER EN EEN AANGELEGDE ACHTERTUIN VAN CA. 10 METER DIEP MET 2 BERGINGEN EN EIGEN ACHTEROM. GELEGEN IN DE GEWILDE WOONOMGEVING MEERVELDHOVEN IN DE GROENE “KABOUTERWIJK” .
GUNSTIGE LIGGING NABIJ HET CITY CENTRUM MET O.A. RUIM AANBOD VAN WINKELS, THEATER DE SCHALM, DE BIBLIOTHEEK EN ZWEMBAD, NABIJ SCHOLEN, SPORTACCOMODATIES EN UITVALSWEGEN. AANSLUITINGEN OP HET SNELWEGENNET (A2, N2, A50, A67 EN A58) HEEFT U BINNEN ENKELE MINUTEN.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie D, nummer 4743.
- Perceel oppervlakte 152 m².
- Woonoppervlakte ca. 71 m².
- Overige inpandige ruimte ca. 14 m².
- Externe bergruimte ca. 15 m².
- Inhoud ca. 325 m3.
- Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers.
- In de woning is geen geiser of c.v. installatie aanwezig. De woning is enkel voorzien van aansluitingen voor gaskachels.
- De woning is voorzien van dakisolatie en in de woonkamer isolerende beglazing.
- Deze woning beschikt over een energielabel G.
- Met de mogelijkheid tot plaatsen vaste trap naar 2e verdieping waar het creëren van een 4e slaapkamer mogelijk is.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, winkels, openbaar vervoer, sportvoorzieningen en groenvoorzieningen.
- Bouwjaar ca. 1958.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Overdekte entree.
Hal, met tegelvloer, granol wanden en schuurwerk plafond. In de hal bevindt zich een kelderkast (peil -/- 40 cm), welke is gelegen onder de trap.
Meterkast, welke beschikt over 2 lichtgroepen.
Toilet, deels betegeld en voorzien van een closet met hooghangend reservoir en een fonteintje.
Doorzon woonkamer, met houten vloer, behangen wanden en schuurwerk plafond. Vanuit de woonkamer middels een deur toegang tot de achtertuin.
Dichte keuken, deels betegeld, tegelvloer met lijmresten en schuurwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte Bruynzeel keukeninrichting met rvs aanrechtblad en 1 rvs spoelbak en de aansluiting voor de wasmachine. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling. Ook vanuit de keuken is middels een deur de tuin bereikbaar.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels vaste trap, met betonvloer, granol wanden en schuurwerk plafond.
Alle 3 de slaapkamers hebben een betonvloer, behangen of schuurwerk wanden en schuurwerk plafonds. Twee slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.
Badkamer, geheel betegeld en met schuurwerk plafond, voorzien van een vaste wastafel en een douchehoek.

2E VERDIEPING:
Vliering, bereikbaar middels vlizo trap.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met deels gemetselde en deels houten schuttingen en houten poort naar achterom. De tuin is voorzien van een terras, en verschillende borders, gelegen op het zuiden.
Dubbele berging, beiden voorzien van een betonvloer, metselwerk wanden en een betonnen dak.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
71 m2
Perceel
152 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel G
Bezichtiging aanvragen