Klaverstraat 2, 5503 PG, Veldhoven

Omschrijving

HOEKWONING MET DOORZON WOONKAMER, DICHTE KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, EN ZEER DIEPE ACHTERTUIN MET EEN BERGING EN EIGEN ACHTEROM. DEZE WONING IS GELEGEN IN DE WOONWIJK ‘D’EKKER’.

DEZE WONING LIGT OP KORTE AFSTAND VAN HET CITY-CENTRUM, DE BIBLIOTHEEK, HET GEMEENTEHUIS, THEATER ‘DE SCHALM’, MUZIEKSCHOOL ‘ART4U’ EN HET ZWEMBAD. SNELWEGEN A2 /N2/ A67, ASML, DE HIGH TECH CAMPUS EN HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM ZIJN OOK OP KORTE AFSTAND BEREIKBAAR.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Kadastraal bekend: Gemeente Veldhoven, sectie A, nummer 5030.
- Perceel oppervlakte 210 m².
- Woonoppervlakte ca. 69 m².
- Externe buitenruimte ca. 9 m².
- Inhoud ca. 245 m3.
- Gelegen op korte afstand van diverse scholen, winkels, sportvoorzieningen, het MMC en ASML en uitvalswegen.
- Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers.
- De woning is voorzien van een c.v. combiketel (Remeha/2014).
- Deze woning beschikt over een energielabel G.
- Bouwjaar ca. 1952.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commerciëel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en plafond.
Toilet, met vinylvloer, schuurwerk wanden en plafond. Voorzien van een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met vloerbedekking, behangen wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een aansluiting voor een gaskachel.
Dichte keuken, met vinylvloer, deels betegelde en deels plastic schrootjes op de wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een eenvoudige witte kunststof keukeninrichting met rvs aanrechtblad met 1 rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van de wasmachineaansluiting. In de keuken bevindt zich een kelderkast, peil -/- 70 cm, welke is gelegen onder de trap.
Vernieuwde meterkast, voorzien van 3 lichtgroepen en 1 aardlekschakelaar.

1E VERDIEPING:
Overloop, bereikbaar middels dichte trap, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Met luik naar de zolder.
Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een tweedeurs inbouwkast.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, behangen wanden en schuurwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking, schuurwerk wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een inbouwkast.
Badkamer (2014), met tegelvloer, deels betegelde wanden en schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel en douchehoek.

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, met houten schuttingen en houten poort naar het zijpad.
Berging, met betontegels, betonplaten wanden en golfplaten asbest dak. De berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Woonoppervlakte
69 m2
Perceel
210 m2
Type
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel G
Bezichtiging aanvragen