Ernst Casimirstraat 24, 5583 CE, Waalre

Omschrijving

TUSSENWONING GELEGEN IN WOONWIJK ‘EKENROOI’, VOORZIEN VAN 3 SLAAPKAMERS EN EEN DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN OP HET NOORDEN MET ACHTEROM.
DE WONING LIGT OP KORTE AFSTAND VAN BOSSEN (LEENDERHEIDE, ACHTEREIND), DIVERSE SPORTVOORZIENINGEN, WINKELCENTRUM DEN HOF, OBS EKENROOI, OPENBAAR VERVOER, ASML, HIGH TECH CAMPUS EN UITVALSWEGEN (N2/A2/N69).

ALGEMENE INFORMATIE:
- Deze woning wordt verkocht in opdracht van Woonbedrijf.
- De woning is uitermate geschikt voor degenen die een woning geheel naar eigen wens willen inrichten.
- Woning kadastraal bekend: Gemeente Aalst NB, sectie A, nummer 3766.
- De perceel oppervlakte bedraagt in totaal 174 m².
- De woonoppervlakte bedraagt ca. 79 m².
- Overige inpandige ruimte bedraagt ca. 6 m².
- Externe bergruimte bedraagt ca. 7 m².
- De inhoud van de woning is ca. 295 m3.
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing op de eerste verdieping.
- Verwarming middels c.v.- combiketel (Nefit HR/2006).
- Bouwjaar ca. 1952.
- Deze woning heeft energielabel D.
- De eigendomsoverdracht zal plaats vinden via de vaste notaris van Woonbedrijf, te weten Schäfer Notarissen te Eindhoven.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
Bewoningsverplichting; Koper is verplicht gedurende het eerste jaar na overdracht de woning zelf te bewonen.Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

Commercieel beding, verhuur; Verkoper legt aan de koper de verplichting op het verkochte nimmer te gebruiken voor horeca, commerciële doeleinden in het algemeen, noch voor kamergewijze verhuur en / of het doen inrichten of gebruiken als pension of logiesinrichting in het bijzonder. Voor elke dag dat in strijd wordt gehandeld met bovenstaande is koper aan verkoper een boete verschuldigd van € 450,00 (vierhonderdvijftig euro)met een maximum van € 90.000,- (negentigduizend euro). Koper aanvaardt deze kwalitatieve verplichting en dient deze op te leggen aan zijn rechtsopvolgers.

Verbod tot doorverkoop; Koper is niet gerechtigd het gekochte binnen 12 maanden na notariële overdracht te verkopen dan wel aan derden te koop aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van verkoper. Bij handelingen door koper die in strijd zijn met het bovenstaande zal koper aan verkoper een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren gelijk aan 10% van de totale koopsom. Deze bepaling geldt niet wanneer het een executoriale verkoop betreft.

BEGANE GROND:
Entree.
Hal, met pvc vloer, lambrisering en behangen wanden en houten delen plafond. Meterkast voorzien van 4 lichtgroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet, met tegelvloer, deels betegelde wanden en met schuurwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en een closet met laaghangend reservoir.
Doorzon woonkamer, met pvc vloer, deels behangen en deels steenstrips wanden en houten delen plafond.
Dichte keuken, voorzien van een eenvoudige maar nette kunststof keukeninrichting met houtmotief en met kunststof aanrechtblad met een rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een afzuigkap en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de provisiekast welke zich onder de trap bevindt. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING:
Overloop, met vloerbedekking, behangen wanden en houten schrootjes plafond. De overloop is bereikbaar middels een dichte trap en geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met vinylvloer, behangen wanden en houten delen plafond. Voorzien van een kastenwand met 2 schuifdeuren.
Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met vinylvloer, behangen wanden en houten delen plafond. Voorzien van een kastenwand met 2 schuifdeuren en een wastafel met alleen koud stromend water.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vinylvloer, behangen wanden en houten delen plafond. Voorzien van een kastenwand met 3 schuifdeuren.
Badkamer, geheel betegeld en met schuurwerk plafond. Voorzien van een wastafel, douchehoek en een tweede toilet.

2E VERDIEPING:
Zolder, bereikbaar middels een vlizotrap, hier bevindt zich de opstelling c.v.- combiketel (merk Nefit HR, bouwjaar 2006).

TUIN:
Aangelegde voortuin.
Aangelegde achtertuin, grotendeels bestraat, met plantenborders, houten schuttingen en poort naar achterom.
Berging, met betontegels op de vloer, metselwerk wanden en houten delen plafond.

Kenmerken

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Woonoppervlakte
79 m2
Perceel
174 m2
Type
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Aantal kamers
4
Deze woning heeft Energielabel D
Bezichtiging aanvragen